Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Devatenáctiletá dívka si šla na balkon zakouřit a propadla zábradlím, utrpěla vážná zranění

Teprve devatenáctiletá dívka utrpěla vážná zranění poté, co propadla mezerou v zábradlí balkónu v Kyjově. Dívka si šla zapálit cigaretu okolo třetí ráno na balkon místní diskotéky. Záchranáři ji ve vážném stavu transportovali do nemocnice. Dívka spadla z výšky asi čtyř metrů.

„Operátoři vyslali dnes v noci do Kyjova leteckou záchrannou službu a také pozemní posádku s lékařem," uvedli záchranáři na svém webu. Zdravotníci ošetřili mladou ženu, která na diskotéce po pádu z balkonu utrpěla těžká poranění.

Podle dosavadního vyšetřování si dívka nevšimla, že na balkóně chybí skleněná výplň a chtěla se opřít. Vzápětí propadla mezerou a dopadla ze čtyřmetrové výšky na zem.

 Případem se zabývají hodonínští kriminalisté. „Zahájili jsme úkony trestního řízení pro podezření z trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti," uvedla policejní mluvčí Alice Musilová. Policisté případ dál vyšetřují.

 

Foto pixabay.com

Štítky balkon, zranění, dívka, Kyjov, úraz, zábradlí

Devatenáctiletá dívka si šla na balkon zakouřit a propadla zábradlím, utrpěla vážná zranění  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.