Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Rotvajler s labradorem zaútočili v Brně na čivavu, malý pejsek skončil u veterináře

O svého malého pejska málem přišla jednadevadesátiletá seniorka v Brně. Když starší žena venčila svou čivavu, přihnali se k ní náhle dva velcí černí psi bez vodítka a košíku a na malého pejska zaútočili.

K většímu neštěstí nedošlo hlavně díky tomu, že seniorka s pomocí kolemjdoucích zahnala psy pryč. Se svým čtyřnohým mazlíčkem ale musela do veterinární ambulance, kde si čivavu nechali kvůli ošetření.

Seniorka pak vše vylíčila strážníkům. Mezitím na služebnu v Medlánecké ulici dorazil mladý muž. Strážníkům přivedl černého rotvajlera a labradora, kteří podle jeho slov pobíhali na volno ulicemi.

Strážníci poté kontaktovali jednadvacetiletou majitelku psů. Ta si je zanedlouho přišla převzít. „Přestupková komise bude řešit nejen to, že neměla psy pod přímým vlivem, ale prošetří také zranění čivavy včetně uhrazení nákladů vzniklých veterinární péčí," uzavřela mluvčí strážníků Tereza Kadrnožková.

Foto pixabay.com

Štítky rotvajler, labrador, civava, veterinář, strážníci, pes, Brno, labradorský retrívr, veterinární lékař

Rotvajler s labradorem zaútočili v Brně na čivavu, malý pejsek skončil u veterináře  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.