Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Namol opilá řidička si v Brně jela na benzinku pro další víno, nabourala tankovací stojan

Brněnští policisté obvinili pětačtyřicetiletou ženu, která 8. listopadu kolem osmé hodiny ranní nasedla namol opilá do svého auta a jela si na benzinovou čerpací stanici pro další alkohol.Při příjezdu na benzinku však nezvládla řízení a narazila do tankovací stojanu.  O kousek dál sice zastavila a rovnou zamířila do prodejny k regálu s vínem.

Řidička si koupila dvě láhve vína a cigarety a chtěla odejít. Pracovnice benzinky ji však nikam nepustila. Policistům, kteří dorazili na místo, bylo již na první pohled jasné, odkud vítr vane. Po„tvrdila to i následná dechová zkouška s výsledkem 2,65 promile alkoholu. 

„Požití alkoholu před jízdou řidička doznala a s výsledkem souhlasila. Celková škoda  byla předběžně vyčíslena na šedesát tisíc korun. Ženě nyní může počítat s trestem za ohrožení pod vlivem návykové látky," uvedla policejní mluvčí Petra Hrůzová.

Štítky benzinka, opilá řidička, alkohol, nehoda, víno, Brno

Namol opilá řidička si v Brně jela na benzinku pro další víno, nabourala tankovací stojan  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.