Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Děti čekaly na nadílku marně. Auto s mikulášem, čerty a andělem narazilo do vlaku

Hned v několika rodinách na Hodonínsku se zřejmě pořádně zpozdila mikulášská nadílka. Ve středu odpoledne totižv Mutěnicích narazilo auto s čertovskou osádkou do motorového osobního vlaku. Srážka na přejezdu se naštěstí obešla bez zranění, provoz na lokální trati však musel být zastaven.

O poznání hůře dopadl střet osobního auta s cyklistkou o kus dál v Dolních Bojanovicích. Cyklistka utrpěla těžké zranění. „Dle předběžných výsledků vyšetřování byla řádně osvětlena, zda chyboval anděl za volantem osobního auta nebo žena na kole, zjišťují hodonínští dopravní policisté," uvedl policejní mluvčí Pael Šváb.

Hromadná nehoda u Račic-Pístovic

Ani u jedné z nehod idič před jízdou nepili. To však bohužel nelze říci o nehodě tří osobních aut u obce Račice-Pístovice. Žena v oktávii tam havarovala mimo silnici.

Z auta stačila naštěstí vystoupit, protože do něj vzápětí narazil řidič felicie. Předtím se ještě srazil s jedoucím fiatem. „Řidič škodovky se může těšit na řádnou nadílku v podobě bodů a finanční sankce, výsledek jeho dechových zkoušek se pohyboval kolem jedné promile," uzavřel Šváb.

Foto pixabay.com

Štítky mikuláš, čerti, autonehoda, automobil, okres Hodonín, havárie, Mutěnice, Dolní Bojanovice, Račice-Pístovice, Škoda Felicia

Děti čekaly na nadílku marně. Auto s mikulášem, čerty a andělem narazilo do vlaku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.