Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Turbomošt rozdá v brněnských ulicích 10 tisíc kouzelných hrnků

Velmi brzkou mikulášskou či vánoční nadílku přichystali Brňanům autoři Turbomoštu, populárního horkého nápoje brněnských vánočních trhů. V těchto dnech totiž rozdávají v brněnských ulicích rovných 10 tisíc „kouzelných“ hrnků. Předem ale není nikdy jasné, kde se vánoční stromeček ověšený hrnky objeví. Musíte mít proto štěstí, nebo být pozorní a pohotoví.

Obdarovací akce souvisí s letošními desátými narozeninami Turbomoštu. V desíti po sobě jdoucích dnech (začalo se již o uplynulém pondělí 12. listopadu a akce tak končí příští středou 21. listopadu) se vždy na třech či čtyřech různých místech v různý čas po Brně objeví stromečky obsypané celkem tisícovkou hrnečků s logem Turbomoštu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turbohrníčky ve štaci zadarmo! #šilingrák #turbomošt

Příspěvek sdílený Brněnská Drbna (@brnenskadrbna),

Místa i časy se každým dnem mění a není tedy možné je předem odhadnout. Jakmile se však dárky někde objeví, Turbomošt tuto lokalitu ihned oznámí na svém Facebooku a Instagramu.

Hrneček zajišťuje levnější pití

Hrneček Turbomoštu je kouzelný tím, že jeho držitel automaticky získává slevu ve výši 15 korun na jakýkoliv nápoj z portfolia, a to po neomezenou dobu včetně příštích let. Běžně se na stáncích Turbomoštu prodává za 150 korun – majitelům, kteří si jej zakoupili, se tedy čistě matematicky vyplatí už po desátém drinku.

Turbomošt se na vánočních trzích poprvé objevil v roce 2009. Jde o mix horkého kvalitního jablečného moštu, pravé jablkovice a vánočního koření.

Foto Varvara Šatunova | Zdroj s použitím TZ

Štítky Turbomošt, hrníčky, Vánoce, rozdávání, nápoj, Brno, Instagram, Facebook

Turbomošt rozdá v brněnských ulicích 10 tisíc kouzelných hrnků  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.