Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

FOTO/VIDEO: Legendární Snowboard Zezula otevřel nové patro brněnského obchodu ve velkolepém stylu

PR článek

Největší prodejce boardsportového vybavení v Česku a na Slovensku, brněnský Snowboard Zezula, otevřel v poslední říjnový den druhé patro své rozlehlé prodejny na brněnské Palackého třídě. A nutno dodat, že opening party to byla skutečně velkolepá. Nechyběl snowboardový funpark pro děti, bazén plný ledu, pár polonahých odvážlivců, DJ, pivečka nebo soutěž o nejlepší design prkna.

Důvodů k oslavám bylo hned několik. V první řadě otevíral oblíbený brněnský obchod dlouho očekávané druhé patro. Stejně jako spodní patro v přízemí, i to nové zákazníkům nabízí výběr z největšího sortimentu skate a snowboardových věcí v Česku. Mezi skejtovým oblečením, longboardy či cruisery si to tak partičky mladých rozdávaly ve skejtovém klání. Tentokrát ale jen na herní konzoli.

Snowboard Zezula je kamenný a internetový obchod specializující se především na boardové sporty jako Snowboarding, Wakeboarding, Skateboarding a nově i Bike vybavení. V nabídce Zezuly naleznete spoustu streetwearu, technického oblečení, batohů, obuvi a ochranných prvků pro akční sporty. Pod značkou Gravity také vyrábí a prodává snowboardová prkna a komplety.

„Na tuhle akci jsem se těšil už hrozně dlouho. Kolem shopu je super komunita, je paráda vidět opět po letech staré známé tváře," pochvaloval si na místě návštěvník Martin S. 

O atmosféru se po celý večer staral legendární brněnský DJ Mehdi Zejnulahu. A krom kvalitní hudby si návštěvníci vychutnávali i dorty, wafle, na kilometry vonící káva, nachlazené pivo, sušené maso nebo tapas.

Pro děti i rodiče

Akci ocenili také rodiče, kteří dorazili i se svými ratolestmi. Pro ně byl připravený malý snowboardový funpark. „Už i malé špunty od tří do šesti let to v takhle nízkém věku táhne k zimním sportům. A právě proto si v našem funparku vedle prodejny mohli vyzkoušet svou první jízdu," prozradil za Snowboard Zezula Zbyněk Blahutka.

V přízemí prodejny si návštěvníci mohli složit "puzzle board" a dostat tak možnost vytočit si na kole štěstí svoji cenu. Ti kreativnější se zas vyřádili na soutěži Gravity Design Contest, kde upustili uzdu fantazii a výsledkem bylo několik fantastických návrhů snowboardových prken. Soutěž mimochodem ještě stále běží a přihlásit se do ní může kdokoliv!

Podzimní koupačka v ledu

Chladný podvečer si pak zařídila téměř dvacítka odvážných (a jedna odvážná), kteří si přihlásili do Snowboard Zezula & Horsefeathers Ice Diving Challenge. Co si pod tím představit? Dětský bazének, hromadu ledu, "plavce" jen v trenkách a hokejové puky na dně, které soutěžící musí vylovit za pomocí loktů. Nic, co by člověk pro nové snowboardové prkno od Gravity neudělal. 

Zezula nebyl v poslední říjnový večer jediným oslavencem. Jubilejních 15 let na trhu oslavila také česká značka snowboardů Gravity - jedno z povedených dětí brněnského prodejce. 

Ze sklepa do garáže, z garáže do sámošky

Snowboard Zezula je v oboru "boardového" vybavení v Česku skutečným pojmem. Brněnský obchod je na trhu už neuvěřitelných 22 let. V roce 1996 přitom v Česku o snowboardingu věděl málokdo. Krom rodiny Zezulových z Brna. V druhé polovině devadesátých let začal Michal Zezula dovážet jedny z prvních snowboardů do ČR a prodávat je doma ve sklepě.

Po čase byl z důvodů malého prostoru a rozrůstající se poptávky nucen přesunout sortiment do garáže. Poptávka však dále rostla a garáž nestačila. Zezula se tak stěhoval na medláneckou sámošku a z ní po letech budování až do vlastní prodejny na Palackého třídě. 

A v čem tkví kouzlo úspěchu Snowboardu Zezula? „Výjimeční jsme svým servisem a péčí o zákazníka. Prioritou pro nás je aby vždy odcházel spokojený a s úsměvem ve tváři," uzavírá Blahutka.

SNOWBOARD ZEZULA 2nd Floor Grand Opening 2018

Středa, 7. listopadu 2018, 15:36

SNOWBOARD ZEZULA 2nd Floor Grand Opening 2018
SNOWBOARD ZEZULA 2nd Floor Grand Opening 2018

Foto Snowboard Zezula

Štítky SNOWBOARD ZEZULA, druhé patro, party, otevření, Brno, snowboarding, Česko, obchod, soutěž, Slovensko, Gravity Corporation

FOTO/VIDEO: Legendární Snowboard Zezula otevřel nové patro brněnského obchodu ve velkolepém stylu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.