Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pod Joštem už vyrůstá nové kluziště. Organizátoři si letos přichystali pár novinek

Pod jezdeckou sochou Jošta na Moraváku po několika měsících opět vyrůstá kluziště. Při příznivých teplotních podmínkách v následujících týdnech by mohli první bruslaři okusit led na novém kluzišti už 16. listopadu. Organizátory si pro letošek navíc připravili pár novinek.

První z nich je možnost rezervace online. Ceny přitom zůstanou stejné, lidé si tak přes internet zaplatí vstupenku na led a na místě u turniketu pouze naskenují čárový kód. „Vstupenky budeme ale prodávat i na místě,“ prozradila mluvčí Brna-střed Kateřina Dobešová. 

Další novinkou je příslib hladšího ledu díky nové rolbě. „Led budeme opět urovnávat po dvouhodinových blocích bruslení. Lepší a větší rolba nám led kvalitněji uhladí,“ dodala mluvčí.

Bruslaře jistě potěší také nové zázemí pro převlékání a přezouvání, které bude letos nově zastřešené. Oproti loňskému roku se změní také vstup na kluziště, bruslaři budou letos vstupovat směrem od kostela sv. Tomáše.


 

Foto Varvara Šatunova

Štítky kluziště, moravák, jošt, bruslení, Brno-střed

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pod Joštem už vyrůstá nové kluziště. Organizátoři si letos přichystali pár novinek  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.