Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

VIDEO: Chuck Norris už toho má dost. Brněnský videotvůrce pobavil videem k úterní demonstraci

Chuck Norris sleduje televizi. Na obrazovce se postupně objeví Andrej Babiš, Tomio Okamura a Miloš Zeman. Americká bojová legenda už to nevydrží a rozmlátí televizi. Brněnský tvůrce virálních videí Michal Orsava opět baví internet. Tentokrát jde však o pozvánku na celostátní demonstrace proti premiérovi v demisi Andreji Babišovi, která je naplánována na úterý 5. června.

„Já pojedu," vzkazuje na videu Chuck Norris do telefonu, jehož autorem je Michal Orsava - tvůrce virálních videí jako Brno - město vzrušení, Knight Rider na D1 nebo Babišovy dostihy. 

Opravdu přijede? Těžko říct. Chuck Norris může všechno, to ví celý svět.

Jedno je však jisté - v úterý 5. června v 18 hodin se po celé republice sejdou lidé, kteří jsou nespokojeni se současnou politickou situací. Celostátní akci svolala iniciativa Milion chvilek pro demokracii. jejíž doborovlníci sbírali na veřejných akcích i internetu podpisy požadující odstoupení Andreje Babiše z funkce. Ke konci května měla petice okolo 250 tisíc podpisů. 

V Brně se lidé sejdou na Zelném trhu. Začátek akce je v 18 hodin. Protest bude mít také formu koncertu, na akci vedle řečníků vystoupí také kapela OKno nebo Meteor z Prahy. 

Foto Chuck Norris

Štítky Chuck Norris, Michal Orsava, milion chvilek pro demokracii, Andrej Babiš, Miloš Zeman, Tomio Okamura, Brno, Milion Chvilek, Praha, demonstrace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Chuck Norris už toho má dost. Brněnský videotvůrce pobavil videem k úterní demonstraci  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.