Počasí dnes21 °C, zítra26 °C
Neděle 7. července 2024  |  Svátek má Bohuslava
Bez reklam

Koupaliště na Kraví hoře dnes zahajuje sezónu. Opravená Riviéra otevře až za dva týdny

Teploty v posledních dnech atakují třicetistupňové hranice a Brňané proto netrpělivě vyhlíží otevření městských koupališť. Už ode dneška se tak například dočkají u plovárny s nejkrásnějším výhledem na Brno. Sezónu zahajuje koupaliště na Kraví hoře. Od neděle 27. května funguje také Biotop na Brně-jihu. Opravená Riviéra otevírá až 16. června.

Na Kraví hoře si zaplavete ode dneška, tedy pondělí 28. května. Příznivci ranního plavání si svoji ranní rozcvičku dopřejí až od příštího týdne. Celodenní vstup pro dospělého je 150 korun, po 14. hodině stovka. Děti a senioři zaplatí 80, respektive 50 korun.

Riviéra s novým tobogánem 

Kompletně opravená Rivéra otevírá až 16. června. Návštěvníci se však mohou těšit na novou skluzavky a tobogán. Bazén dostal také kompletně nové nerezové vany. Vstup zůstane pro dospělého na 180 korunách, po 14. hodině za stovku. Děti a senioři zaplatí za celý den 90 korun, po 14. hodině 50.

Zábrdky až od soboty

Na konci týdne, konkrétně v sovotu 2. června, otevře brány také koupaliště v Zábrdovicích. Celodenní vstupné zde dospělého vyjde na 110 korun. Děti zaplatí od 20 do 60 korun podle věku, senioři taktéž 60 korun. Třetinová sleva na vstup platí pro všechny věkové kategorie od 16 hodin.

Unikátní Biotop

Čím více oblíbenější koupaliště Biotop na brněnském jihu udělal radost svým návštěvníkům už včera. Otevřený je tedy denně od 10 do 20 hodin. Dospělí zaplatí rovnou stovku, po 15 hodině 50 korun. Děti a senioři 50, respektive 30 korun.

Se začátkem víkendu otevře v pátek 1. června také koupaliště Dobrák v Králově Poli. Dospělí zde za celý den zaplatí od 120 do 150 korun, děti 80, studenti a senioři 60 korun. 

Autoři | Foto Facebook Koupaliště Kraví hora, Ondřej Jaroš

Štítky koupaliště, Kraví hora, Riviéra, Zábrdovice, Biotop, otevření, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště na Kraví hoře dnes zahajuje sezónu. Opravená Riviéra otevře až za dva týdny  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.