Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Na Zelený čtvrtek zelený škopek, Velikonoční jarmark a Hrnem Brnem

Sluníčko, velikonoční zajíčci, pivo, pivo a pomlázka – tohle je tento týden ve zkratce. Před námi je velikonoční víkend, což pro většinu lidí znamená i delší víkend. Hned je důvod pro oslavu a o jedno či dvě piva více než obvykle. Anebo spíš čas využijete na jarní úklid vyzdobení domova?

Pamatujete si projekt Dobrokáva? Za splnění dobrého skutku jste dostali kávu zdarma. V pondělí 26. března máte možnost seznámit se přímo se zakladatelem tohoto projektu, Liborem Hoření. V 17 letech založil dnes největší českou internetovou kuchařku Toprecepty.cz, později založil i další internetové firmy. Některé fungují dodnes, jiné skončily. Jak to dokázal? A dokážu to také? To jsou otázky, které zodpoví na besedě o podnikání v mládí ve Skautském institutu.

Velikonoce jako tradiční svátek přímo vybízejí k tomu, abyste si byt vyzdobili ručně dělanými dekoracemi, trávili čas s rodinou u dobrého jídla i pití. To vše najdete v Tržnici Brno ve středu 28. a čtvrtek 29. března na Velikonočním jarmarku. Dekorace zde nejen nakoupíte, ale můžete si je v dílnách vyrobit.

Tak jako každý rok, i letos na Zelený čtvrtek na Mendláku narazí velikonoční speciál Starobrno! Ale tím program na odpoledne 29. března v Pivovarské pivnici nekončí. Celé odpoledne bude hudební program, který završí kapela Wohnout.

Na Zelený čtvrtek, 29. března, můžete i tento rok pařit v Sono Centru. Headlinerem celého večera bude brněnský DJ Mekki Martin! Mimo jiné vás čekají další 4 DJs a program až do ranních hodin.

Člověk by neřekl, že čtvrteční večer může být tak rušný. Ale do třetice všeho dobrého. Na Zelený čtvrtek nás ještě čeká oblíbená klubová noc Hrnem Brnem. Jedno město, jedna noc, šest klubů, desítky kapel a do všech klubů bude platit jedno vstupné.

Autoři | Foto Starobrno

Štítky pivo, Zelený čtvrtek, Brno, Libor Hoření, slavnost, Velikonoce, Skautský institut, Pivovar Starobrno, Wohnout

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Na Zelený čtvrtek zelený škopek, Velikonoční jarmark a Hrnem Brnem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.