Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brno hledá novou Českou Miss! Casting na novou královnu krásy hostí v sobotu Olympia

Boj o titul nejkrásnější Češky - České Miss 2018 odstartoval již na konci ledna. Poslední ze série castingů na Moravě se uskuteční v Brně, 3. března v obchodním centru Olympia Brno a předsedkyní poroty, která o osudu dívek bude rozhodovat, bude ředitelka soutěže Česká Miss Eva Čerešňáková. Ta Brněnské Drbně prozradila detaily k tomu, kdo se do soutěže může přihlásit, na co se budoucí Česká Miss může těšit i to, jak se co nejlépe na casting připravit.

Jaké dívky se do soutěže Česká Miss 2018 můžou přihlásit a o titul nejkrásnější češky se ucházet?

Hledáme nové tváře, modelky, talentované či charismatické dívky. Soutěž je určena pro dívky ve věku 17 až 25 let, které jsou svobodné, mají štíhlou postavu i odvahu o titul bojovat. A sebrat odvahu určitě stojí za to! Vítězka získá ceny za více jak 1 milion korun i kontrakt s prémiovou kosmetickou firmou Juliette Armand za 750 000 Kč. Všechny tři vítězky poletí na přední světové soutěže krásy, Česká Miss 2018 na tu nejprestižnější soutěž, kterou je Miss Universe.

Některé dívky jsou krásné, ale stydlivé. Jak byste je přesvědčila k účasti v soutěži?

Častokrát se stává, že dívky do soutěže přihlásí partner, kamarádka, sestra či rodiče. Pokud tedy kdokoliv o krásných dívkách ve svém okolí ví, ať je přihlásí na www.ceskamiss.cz Když sama dotyčná slečna přemýšlí, jak zaujmout či jestli na to má, ať to hlavně zkusí. Mnoho dívek je přirozeně krásných, má velké charisma, a ty zkušenosti, hodnotné ceny a modelingové příležitosti, které jim národní soutěž krásy Česká Miss může nabídnout, jsou jedinečné. Sama jsem to, co mi soutěž Česká Miss před mnoha lety nabídla, sepsala ve své knize Miss, sny vs.realita.

Soustředění na jachtách

Jaký program bude v letošním roce čekat finalistky, pojedou i někam do zahraničí?

Finalistky čeká mnoho workshopů zaměřených na chůzi, modeling, mluvení na kameru, zdravou výživu či oblékání nebo správné líčení, stejně tak se finalistky mohou těšit na týdenní pobyt v Chorvatsku na jachtách, který finalistkám věnuje společnost Bemex. Finalistky se setkají i s mnoha známými tvářemi či vítězkami předchozích ročníků, které jim budou předávat své zkušenosti, čeká je několik focení s profesionálním týmem a samozřejmě v červnu velký finálový galavečer, který bude velkolepou show.

Kilečko navíc nevadí

Jak důležitou roli hrají míry či třeba váha?

Nejdůležitější je pro nás charisma, vzhled, vystupování, krásná postava, ale neřešíme to, kolik má dívka kilogramů. Navíc na sobě každá může zapracovat a průběžně ukázat, že na to má právě ona. Míry jsou pro práci v modelingu důležité, ale nejsou při hledání královny krásy tím nejdůležitějším parametrem.

Jak se tedy dotyčná může do soutěže Česká Miss přihlásit a co pro to má udělat?

Stačí vyplnit přihlášku na www.ceskamiss.cz a 3.března přijít v Brně do OC Olympia od 13 hodin na casting. S sebou si dívky vezmou plavky, džíny, černé tričko, boty na podpatku a koktejlové šaty. Pokud by náhodou casting v Brně nestíhala, může přijet ještě 17.3. na casting do Prahy.

Životní příležitost

A když byste nový ročník soutěže měla na závěr shrnout, jak byste ho shrnula?

Hledáme krásnou a charismatickou dívku, která získá příležitost reprezentovat Českou republiku na světové soutěži krásy Miss Universe, jako letěla Michaela Habáňová v roce 2017 do Las Vegas. Vítězka získá mnoho nových modelingových příležitostí, garantovaný kontrakt, hodnotné ceny, zažije nové zážitky a dostane příležitost prosadit se v modelingu či jako osobnost v tom, v čem vyniká. Nová Česká Miss je více online (sledujte sociální sítě České Miss), více charitativní i více propartnerská. Dívkám, partnerům i veřejnosti má zkrátka co nabídnout. Sledujte nás a pomozte s námi hledat a najít Českou Miss 2018!

Autoři | Foto Česká Miss

Štítky Česká Miss, casting, Brno, soutěž, krása, Eva Čerešňáková, Olympia Brno, Morava, soutěž krásy, modeling, Miss Universe, Michaela Habáňová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno hledá novou Českou Miss! Casting na novou královnu krásy hostí v sobotu Olympia  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.