Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Klidně budu kandidovat na prezidenta, prohlásil Kajínek v Hodoníně

Omilostněný dvojnásobný vrah a aktuální česká super celebrita Jiří Kajínek dnes na besedě v Hodoníně prohlásil, že by klidně kandidoval na prezidenta. Dle jeho slov mu to lidé nabízeli už při letošní volbě, kvůli Miloši Zemanovi do kandidatury nešel.

„Momentálně nemám ambice jít do politiky. Za 5 let bych ale kvůli pobavení do prezidentské volby klidně šel,“ prohlásil dnes Kajínek na besedě s Hodoníňany.

Z vězení má prý dobrou průpravu

Vězení je podle Kajínka dobrá průprava na prezidentský post. „Seděl Antonín Zápotocký, Ludvík Svoboda, Gustáv Husák i Václav Havel. Nebyl bych tak zdaleka první,“ zdůvodnil omilostněný vrah.

Letos nechtěl kvůli Zemanovi

Do lednové prezidentské volby se nepřihlásil prý kvůli osobě prezidenta Zemana, podporu by však měl. „Když jsem byl v Plzni, nabízeli mi tam, že mi seženou potřebných 50 tisíc podpisů už před letošní volbou. To jsem ale odmítl, protože kandidoval Miloš Zeman a proti němu se já rozhodně nikdy nepostavím. Vděčím mu za svobodu a samozřejmě jsem ho volil,“ uzavřel Kajínek.

 

Volili byste Jiřího Kajínka prezidentem?

Celkem hlasovalo220 čtenářů

Autoři | Foto Michael Daněk | Zdroj Forum24, Blesk.cz

Štítky Jiří Kajínek, prezident, volby, beseda, Hodonín, Miloš Zeman, Václav Havel, Antonín Zápotocký, Ludvík Svoboda, Gustáv Husák, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Klidně budu kandidovat na prezidenta, prohlásil Kajínek v Hodoníně  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.