Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Valentýnské rande s parťákem v telefonu? Becomme pomáhá mužům s vtipem i sebevědomím

Jsou muži, kteří mají schopnost přirozené a nenucené konverzace v sobě a navazování vztahů je pro ně čirou zábavou. Pak je spousta těch, kterým vstávají vlasy hrůzou při pomyšlení na oslovení ženy. Nebo prostě tací, kterým "hláškování" jednoduše nejde. A přesně pro tyto typy mužů je tu aplikace Becomme.

Jak a kde oslovit tu pravou ženu? Jak ji zaujmout? Co jí říct a čemu se vyvarovat? Jak zareagovat na seznamce, aby z toho bylo alespoň první rande? Pro spoustu chlapů jsou to neřešitelné otázky. Přitom je to stejné jako s jakýmkoliv jiným problémem: když člověk neví, má se zeptat profesionála. Jednoho profesionálního baliče si přitom může nosit v kapse - aplikaci Becomme v telefonu.

Základem jsou vlastní zkušenosti, ověřeno ženami

Becomme vyvinulo 5 ostřílených baličů a otestovali ji na množství nejrůznějších žen. Během několika let dávali dohromady nejosvědčenější metody, hlášky a fígle, jak oslovit a zaujmout jakoukoliv ženu. Se samotným vývojem jim navíc pomáhaly desítky dobrovolnic, takže nechybí ani ženský pohled dna věc. To vše nakonec zabalili do přehledné mobilní aplikace, kterou má člověk pořád po ruce.

„Chceme mužům pomoci uspět v komunikaci se ženami a ženám dodat kvalitní muže, kteří je nebudou nudit. Přes 83 % mužů začíná v USA elektronickou komunikaci - Ahoj, jak se máš? - To ale ženy nebaví a konverzaci nerozproudí,“ uvedl vývojář Becomme Jakub Pavlík. „Velké množství času zabralo samotné testování a reakce žen na naše hlášky a náměty k rozhovoru, proto se nyní nebojím nazývat naší aplikace woman approved," dodal Pavlík.

Pomocník pro první rande i oživení dlouhodobého vztahu

Aplikace je rozdělena do 4 jednoduchých sekcí oslovení, rande, vztah a výzvy. Každá sekce obsahuje teoretickou část, popisující hlavní zásady komunikace se ženou a dále část s praktickými hláškam a nápady, které člověk využije, když neví, jak začít konverzaci, nebo uvízl na mrtvém bodě například ve vztahu. Aplikace také nabízí možnost sebezdokonalování díky sekci výzva. Ze zakřiknutého týpka se tak díky tréninku s aplikací může stát atraktivní společník.

Přes 3000 možností úvodních oslovení nebo námětů k diskusi

Za vyzkoušení kromě pár minut nedáte vůbec nic, protože aplikace je ke stažení bezplatně na App Store i přes web becommeapp.com. Funguje na operačním systému iOs, Apple Watch, ale i Android. Má přehledné uživatelské prostředí, intuitivní ovládací prvky a pěkný grafický design, který ocení i nároční uživatelé. To vše je navíc zdarma a bez nutnosti registrace.

Pokud ženu vůbec nezkusíte oslovit, máte 100% garanci neúspěchu. S aplikací Becomme je tu přinejmenším 50% naděje, že se dočkáte prvního rande. A dnes k tomu máte naprosto ideální datum.

Autoři | Foto Becomme

Štítky Becomme, aplikace, vztahy, ženy, rande, hlášky, randění, sebevědomí, USA, Apple Watch, App Store

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Valentýnské rande s parťákem v telefonu? Becomme pomáhá mužům  s vtipem i sebevědomím  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.