Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Kavárnu na České navštívila Miroslava Němcová

Že se na křižovatce České a Solniční rozdává výborná káva zadarmo, už dobře ví řada Brňanů. Však tu také od doby „polední kávy po obědě“ až do „kafíčka cestou z práce“ postává neustále větší či menší fronta zájemců.

Ve středu sem ale přišla řada lidí, které nezlákala jen vidina kvalitní kávy. Hodinu po poledni sem přišla s lidmi u kávy diskutovat Miroslava Němcová, které vede do voleb celou ODS. Hostitelem byl lídr domácí kandidátky profesor Petr Fiala.

Devadesátiminutové návštěvě předvolební kavárny předcházela ranní návštěva v Domově pro seniory v Boskovicích, kde se Fiala s Němcovou pozdravili s jeho obyvateli a s vedením probírali problematiku financování a dalších úskalí péče o seniory.

Z Boskovic zamířili politici do Kuřimi, kde si prohlédli továrnu čokoládovny Fikar. Její majitel věnoval Miroslavě Němcové velmi osobně laděnou bonboniéru – jednotlivé čokolády v ní byly ozdobené portrétem bývalé předsedkyně poslanecké sněmovny.

Čokoládový doping přišel vhod, když kandidáti v kavárně na České hodinu a půl neúnavně debatovali s nezmenšujícím se počtem voličů. Ti se zajímali o důchodovou reformu, zavedení eura, ambice Miroslavy Němcové ve vedení ODS i možnosti, s kým by se ODS byla ochotná spojit v koalici.

Tisková zpráva

Štítky kampaň, Petr Fiala, Miroslava Němcová, ODS, Brno, kavárna, káva, Boskovice, Poslanecká sněmovna ČR, Kuřim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kavárnu na České navštívila Miroslava Němcová  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.