Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Schillerová láká do své poslanecké kanceláře, otevřela ji v centru Brna

Bývalá ministryně financí České republiky Alena Schillerová (ANO) si v Brně otevřela poslaneckou kancelář. Brněnská rodačka a jednička jihomoravské kandidátky loňských voleb do Poslanecké sněmovny sídlí v centru města na adrese Mezírka 775.

Schillerová oficiálně otevřela svoji poslaneckou kancelář v centru moravské metropole v pondělí 31. ledna. Zájemcům bude k dispozici každé pondělí od 11:00 do 16:00, nebo podle domluvy v budově nedaleko brněnského Hotelu Continental. „Tak se taky stavte! Lepší je předem se objednat na určitou hodinu," vyzvala na svém facebookovém profilu.

Alena Schillerová zastávala funkci ministryně financí od prosince 2017 do prosince 2021 v první i druhé Babišově vládě. Ve volbách na podzim 2021 byla zvolena poslankyní Poslanecké sněmovny PČR a stala se předsedkyní Poslaneckého klubu ANO 2011. Ten má v současné době dvaasedmdesát členů.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Kateřina Benáčková, Archiv Aleny Schillerové

Štítky Alena Schillerová, ano, poslanecká sněmovna, Brno, ANO 2011, Poslanecká sněmovna ČR, Česko, Andrej Babiš, Hotel Continental

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Schillerová láká do své poslanecké kanceláře, otevřela ji v centru Brna  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.