Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Problémy našeho kraje nejsou pravicové nebo levicové. Týkají se nás všech bez rozdílu, říkají kandidáti Spolu pro Moravu

PR článek

Pojďte, prosím, v pátek nebo v sobotu volit v krajských volbách. Chápeme, že volby nemusí být v současné době, kdy řešíte zcela jiné problémy, ať už zdravotní, finanční, jestli zavřou školu, školku, razantně omezí provoz ve Vaší práci nebo pomáháte svému okolí, tématem jedna rozhovorů doma. Jde ale o zásadní volby. A nejen proto, že vláda České republiky na čtyři měsíce zaspala a ocitli jsme se tak v situaci, ve které jsme vůbec nemuseli být. 

Problémy našeho kraje nejsou pravicové nebo levicové. Týkají se nás všech bez rozdílu. Jsou to naše každodenní problémy. Jak se dostat do práce bez dlouhých minut strávených v zácpách, kvalita vzdělávání na našich středních školách, dostupné vzdělávání vůbec, funkční sociální politika, efektivní a přívětivá veřejná správa, moderní infrastruktura a veřejná doprava, v neposlední řadě pak problémy krajiny, kterou poslední desetiletí trápí extrémní sucho. Problémy, na které máme fungující řešení. Chceme zkrátka společně s Vámi rozvíjet kraj, který bude rychle reagovat na ekonomickou situaci v zemi, který bude vlídný k Vám, svým občanům – mladým, starým, úspěšným i těm, kteří se neobejdou bez pomoci. Náš kraj je skvělým a vyhledávaným místem pro život a je naší povinností tuto jeho kvalitu nejen udržet, ale i rozvinout.

Zajímají vás řešení, které nabízí Spolu pro Moravu na řešení problémů našeho kraje. Zeptejte se lídra kandidátky Jana Vituly v online chatu. Jan Vitula bude odpovídat v pondělí 28. září od 18 do 19 hodin. Otázky už můžete pokládat nyní.


Všichni jsme si v minulých měsících na vlastní kůži vyzkoušeli, jak rychle se všechno může změnit a jak zásadní je okamžitá a bezvýhradná spolupráce. Proto se Vám představujeme SPOLU, jako skupina lidí s hlubokým vztahem a respektem k Moravě, se zkušenostmi z komunální politiky, z vedení měst i z práce pro kraj. Spojuje nás touha měnit věci k lepšímu. A taky víme, že problémy je potřeba řešit a umět se domluvit. Jsme lidé, kteří v komunální politice a krajské politice pracují již více let, jsme z různých stran. Umíme se domluvit.

Jsme SPOLU: jsme TOP 09, Strana zelených, Hnutí Idealisté, Moravské zemské hnutí, LES – jsme ale hlavně jedni z Vás. Stejně jako Vy žijeme na jižní Moravě, milujeme zdejší přírodu, jsme hrdí na úspěchy průmyslu, technologií a výzkumu, pyšníme se naší kulturou. Víme ale, že pouhá ochrana toho, co nám tady zanechali naši předkové, nestačí. Z povinnosti vůči sami sobě, svým dětem a vnukům chceme kraj rozhýbat a nasměrovat správným směrem – k soudržné moderní společnosti.

Pojďte si zvolit, kdo bude náš kraj další čtyři roky řídit. Jít volit s rouškou je nepříjemné, ale nenechme se odradit, je to v našich rukou. Děkujeme, SPOLU pro Moravu. 


Zadavatel: Spolu pro Moravu        Zhotovitel: Mgr. Barbora Antonová

Volební číslo 44

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Spolu pro Moravu, krajské volby, TOP 09, zelení, idealisté, moravské zemské hnutí, Česko, Morava, Jan Vitula, Barbora Antonová, Strana zelených

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Problémy našeho kraje nejsou pravicové nebo levicové. Týkají se nás všech bez rozdílu, říkají kandidáti Spolu pro Moravu  |  Politika  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.