Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

V Brně vystoupí Hugh Laurie - strážníci chystají opatření

V úterý 22. července vystoupí v hale Rondo bluesový zpěvák a klavírista, který je známým hercem, ale prakticky každý si jej vybaví jako lékaře. Asi tušíte, že řeč je o britském herci a hudebníkovi Hugh Lauriem, kterého známe hlavně v roli nerudného Dr. House. Na zvládnutí velkého počtu návštěvníků koncertu se chystá také městská policie.

Bez obligátní hůlky, zato se skupinou skvělých hudebníků za zády, vstoupí Hugh Laurie na jeviště Kajot Areny Brno, aby zahrál a zazpíval. Hugh Laurie a Copper Bottom Band do Brna zavítají v rámci evropského turné k novému albu Didn’t It Rain, které vyšlo loni v květnu.

Městští strážníci znovu otevřou ve spolupráci s městem, brněnskými komunikacemi, Policií ČR a Kometou Brno velkokapacitní parkoviště ve Vojtově ulici. "Složité dopravní situaci v okolí arény odlehčí hlídky městské policie, které návštěvníky na parkoviště navedou," uvedl mluvčí městské policie Jakub Ghanem. Parkoviště by mělo poskytnout až 400 bezplatných míst pro osobní automobily.

Aby byla parkovací plocha plně využita, budou při zaparkování asistovat strážníci. Plochu je třeba opustit do jedné hodiny od ukončení akce. 

Vstupenky na koncert jsou stále v prodeji a je jich dostatečné množství. Zakoupit je můžete například na portálech www.ticketportal.cz a www.ticket-art.cz nebo v klasických místech předprodeje v Brně.

Štítky Hugh Laurie, Dr. House, koncert, Brno, rondo, blues, jazz, hudebník, klavírista, zpěvák, parkování, vstupenky, obecní policie, Policie České republiky, HC Kometa Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Herec, režisér a hudebník Hugh Laurie vystoupí v Brně

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.