Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Ondřej Sokol představí Brnu v předpremiéře filmové Krásno

Populární herec Ondřej Sokol známý například z improvizační show Partička osobně uvede v sobotu ve čtyři hodiny odpoledne v brněnské Olympii filmovou komedii Krásno. Sokol snímek režíroval a zároveň v něm hraje hlavní roli.

Předpremiéru určenou veřejnosti promítne multikino Cinema City Olympia. „Vedle Ondřeje Sokola představí film také David Matásek, Ondřej Malý a Martin Finger,“ řekla PR manažerka snímku Gabriela Vágner.

Krásno je černá komedie o návratu dvou čtyřicátníků, kteří se rozhodnou vyšetřit smrt matky jednoho z nich, do rodného města. Roztočí tím spirálu nezadržitelných katastrof. Film vychází z reálných životních událostí. „Snažili jsme se najít ironický pohled na věci, které tak komické nejsou. Jde jen o to je umět citlivě zachytit, najít tu správnou optiku, jak je sejmout,“ popsal Sokol.

Oficiální kinopremiéru bude mít Krásno, ve kterém se představí také Karel Roden, Jaroslav Plesl nebo Jana Krausová, třicátého ledna.

Autoři

Štítky Ondřej, Sokol, Krásno, David, Matásek, kino, Malý, Martin, Finger, Ondřej Sokol, Brno, David Matásek, Martin Finger, Ondřej Malý, Karel Roden, Jaroslav Plesl, Jana Krausová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ondřej Sokol představí Brnu v předpremiéře filmové Krásno  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.