Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Letní kino na Riviéře odstartuje 27. června

S příchodem prázdnin se v rekreačním areálu Riviéra v Pisárkách opět otevře letní kino. Od příštího pátku 27. června až do 31. srpna nabídne milovníkům filmového plátna pod širým nebem jak zahraniční hity, tak i oblíbené české snímky.

Oproti loňsku se kino přesouvá do atraktivní bazénové části, hned vedle budovy s občerstvením. Kapacita v nové lokalitě je 300 míst k sezení. Je možné si ale přinést vlastní deku a sledovat projekci z travnaté plochy.

„Dramaturgický plán letního kina na Riviéře je koncipován jako odpočinkový. Ze zahraniční produkce to budou například Pulp Fiction: Historky z podsvětí, dvoudílná Nymfomanka nebo indická romance Cizí oběd. Z české produkce se představí jak starší snímky jako Balada pro banditu, Kdo chce zabít Jessii, tak i novější tituly – Rozkoš, Kandidát či Trabantem kolem světa,“ sdělil Jiří Mottl, vedoucí produkčně-programového oddělení Turistického informačního centra města Brna, které letní kino pořádá a jehož titulárním partnerem je i letos společnost RWE.

Ti, kteří přijedou na Riviéru automobily, budou moci využít parkovacích ploch u výstaviště, kdo bude chtít po představení odjet hromadnou dopravou, pro ně budou aktuálně posíleny noční rozjezdové spoje s ohledem na aktuální diváckou účast na jednotlivých představeních.

„Ta budou v červnu a červenci začínat ve 21:30, v srpnu pak ve 21 hodin. Stejně jako vloni budeme poskytovat slevy ze vstupného pro ZTP, seniory a mládež do 18 let. Osoby do 111 centimetrů výšky budou mít vstup zdarma,“ uvedla ředitelka Turistického informačního centra Petra Kačírková.

Vstupenky je možné zakoupit on-line na www.vstupenky.ticbrno.cz, v předprodeji v Radnické ulici 2 a před představením přímo na místě.

Kompletní program včetně ceníku vstupenek najdete na www.kinonariviere.cz.

Štítky riviéra, Brno, koupaliště, RWE, kino, letní, filmy, kultura, letní kino, představení, vstupenka, Pisárky, rekreační areál, Pulp Fiction: Historky z podsvětí, Trabant, Balada pro banditu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Letní kino na Riviéře odstartuje 27. června  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.