Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kanadský muzikant Bryan Adams zahraje příští rok v Brně

Kanaďan Bryan Adams zahraje 18. června 2014 v Brně. Čtyřiapadesátiletý zpěvák, kytarista, skladatel a příležitostný fotograf, který se do Česka vrací pravidelně, tentokrát vystoupí pod širým nebem na Velodromu. Dnes to sdělil Petr Novák z agentury Live Nation.

Zejména v 80. a 90. letech patřil Adams k nejznámějším tvářím rockové a popové scény, fanoušky má také v Česku. K jeho hitům patří skladby Heaven, Summer of '69 a Run To You. Zatím poslední řadovou desku nazvanou 11 vydal před pěti lety, stále však intenzivně koncertuje. 

Adams v Česku poprvé hrál v roce 2003, od té doby se často vrací. Před dvěma lety přilákal v Praze 12.000 lidí, loni bavil publikum na festivalu Benátská noc v libereckém areálu Vesec.

Vystoupení Adamse na Velodromu je zatím asi největší koncertní akcí, ohlášenou v Brně na příští rok. Už v únoru zahraje v hale Vodova britská kapela Smokie. Na 4. a 5. června ohlásila dvě vystoupení v Kajot Aréně znovuzrozená kapela Lucie. Přijedou také skupiny Steel Panther nebo Vanilla Fudge.

Zdroj ČTK

Štítky Bryan Adams, koncert, Brno, velodrom, 2014, Česko, Petr Novák, Live Nation Entertainment, Benátská noc, Praha, Smokie, Lucie, Steel Panther

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kanadský muzikant Bryan Adams zahraje příští rok v Brně  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.