Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jediný letošní koncert ve střední Evropě odehraje kapela James v červnu

Hity Sit Down, Laid nebo Say Something zahraje jednadvacátého června na svém jediném letošním koncertu ve střední a východní Evropě britská skupina James. Brněnští fanoušci nemusí za hudebním zážitkem jezdit daleko, kapela totiž vystoupí na bratislavském festivalu BA City Beats.

Hudebníci zahrají pětadvacet let staré hity i nové skladby z připravovaného alba. „Koncert sedmičlenné skupiny slibuje bohatý zvuk, takže se návštěvníci mají na co těšit bez ohledu na to, jestli zlatou éru James zažili, nebo ne,“ myslí si mluvčí festivalu Ján Papač.

Doplnil, že z komunikace s manažerem skupiny je jasné, že James berou své připravované koncerty vážně. „Záleží jim na každém detailu, takže příprava nebude rozhodně jednoduchá. Výsledek ale bude stát za to,“ informoval mluvčí.

Na festivalu BA City Beats vystoupí také anglický zpěvák John Newman, který se proslavil hitem Love Me Again, nebo britský zpěvák a kytarista Fink. „Přijedou také Lulu James, Síyý Ey, Deja-vu, Tamir Grinberg Trio, Dynamo Team, Moderé hory a Walter Schnitzelsson,“ vyjmenoval Papač.

Permanentky seženou zájemci na stránce www.bacitybeats.sk a v síti Ticketportal. „Lístek stojí devětadvacet eur,“ dodal mluvčí.

Autoři

Štítky james, ba, city, beats, bratislava, brno, kultura, zprávy, john, newman, festival, Lulu James, koncert, hudební skupina, střední Evropa, Střední a východní Evropa, John Newman, Ticketportal SK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jediný letošní koncert ve střední Evropě odehraje kapela James v červnu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.