Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Brňané zarecitují své básně v Uličce Václava Havla

Rýmy se budou ve čtvrtek od pěti hodin večer linout Uličkou Václava Havla ve středu Brna. Divadlo Husa na provázku a Nakladatelství Větrné mlýny tam pořádají literárně-milostné odpoledne.

Organizátoři vyzývají Brňany, aby napsali vlastní báseň. „Na akci dostanou prostor ji přečíst. Svá díla představí také profesionální spisovatelé,“ pozval mluvčí akce Štěpán Neubauer.

Odpoledne moderuje herec Jan Budař, který v programu také zazpívá. „Ve venkovní premiéře pak herci představí operu Miloše Štědroně, Milana Uhdeho a Vlasdimíra Morávka Moc Art. Jedná se o příběh lásky, který Wolfgang Amadeus Mozart prožil v Brně,“ řekl Neubauer.

Poslechnout si básně přijde například Markéta Holubová. „Pokud bude pěkně, vezmu si jídlo a uděláme si s přítelem romantický piknik. Těším se hlavně na Jana Budaře,“ sdělila Brňanka.

Místo události:

Autoři

Štítky majáles, zprávy, Brno, 2014, festival, petrov, ulička, václava, havla, recitování, básně, jan, budař, Václav Havel, Divadlo Husa na provázku, Jan Budař, Wolfgang Amadeus Mozart, Milan Uhde, Miloš Štědroň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňané zarecitují své básně v Uličce Václava Havla  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.