Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Padesát odstínů beznadějné romantiky a filmová radost pro děti

Do kin tento týden vstupují dva filmy, z nichž jsou oba již třetími díly sérií. Scénáře ale budou diametrálně odlišné. První snímek, Sněhová Královna, potěší hlavně dětské diváky. Závěrečný díl trilogie Padesát odstínů pak ocení především ženy se smyslem pro romantiku (a erotiku).

Sněhová královna: Tajemství ohně a ledu

Hrdinové ruského animovaného filmu se opět setkají s dobrodružstvím, zažijí humorné okamžiky a střetnou se s magií ohně a ledu. Diváci se opět mohou těšit na hlavní hrdinku Gerdu, která porazila Sněhovou královnu a osvobodila tak svého bratra Kaie. Díky hrdinským činům se z nich staly známé osobnosti, a oba se musejí vypořádat s tím, co sláva přináší. Gerda situaci bere s nadhledem, ale Kai se s popularitou vyrovnává hůře. Nějak nemůže přijít na chuť tomu, že mu k nohám pravidelně omdlévají mladé dívky. Oba si chtějí, jako správné celebrity, od slávy na chvíli odpočinout, a tak se vydávají do hor za svým kamarádem trollem Ormem. Čeká je ale celkem akční dovolená, při které si moc neodpočinou.

Padesát odstínů svobody

Ana a Christian se vezmou, ale tím legrace nekončí. Červená mučírna se dětským pokojem nestane a oni si v ní i po manželství užívají sadomasochistické praktiky. Jak už je u nich zvykem. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když se díky Christianově pohádkovému bohatství nemusí nijak omezovat. Jediným problémem je nakrátko jen to, že Ana se nechce nechat zavřít do zlaté klece a své našlápnuté kariéry knižní redaktorky se jen tak nevzdá. Další problém se ale objeví záhy. Na scéně se totiž opět vynoří Anin bývalý šéf, psychopat Jack Hyde. Pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory.

Autoři | Foto youtube.com

Štítky Premiéry, Ledová královna, Padesát odstínů svobody, Padesát odstínů, Jack Hyde, kino

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Padesát odstínů beznadějné romantiky a filmová radost pro děti  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.