Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Noc na Karlštejně v Lednici, Improshow a Pulp Fiction s Masarykem na Špilase

Začal nám první prázdninový týden. Zůstali jste v Brně a neodjeli jste na dovolenou? Dobře pro vás. Akce se přesouvají z divadel, kin a klubů pod širé nebe, takže si užijete letní atmosféru i v Brně.

Festival Boskovice pro židovskou čtvrť slaví 25 let své existence. Organizátoři festivalu se od prvního ročníku snaží zaměřit pozornost širší veřejnosti na unikátní urbanistickou památku, židovskou čtvrť. Jak završí toto čtvrtstoletí? V termínu 6.-9. července se můžete těšit na 4 dny hudby, divadla, filmů, autorského čtení a výstav po celých Boskovicích. Vystoupí Hugo Race Fatalists, ESAZLESA, Hańba!, Schodiště, minus123minut, Květy, Prune, Divadlo D21, Vojna In The Kittchen, Ivana Mer a mnoho dalších.

Noc na Karlštejně v Lednici? V úterý 4. nebo ve středu 5. července je možné i to. Legendární příběh znovu ožívá v podobě inscenace s hity Karla Svobody, a to na zámku v Lednici. Muzikál pod širým nebem slibuje jedinečnou atmosféru, kterou v divadle nenajdete.

Voxel, oblíbený český písničkář, a Johnny Kay vystoupí v areále Špilberku v rámci Koncertů na letňáku ve čtvrtek 6. července. Vstupenky je možné zakoupit předem i na místě.

V rámci Vaňkovka festu nás čekají rovnou dva zajímavé večery. První z nich je Noc improshow v úterý 4. července. Nemáte na úterní večer plány? Tak zaimprovizujte a vyrazte na divadlo do Café Práh. Ve středu 5. července nás v Café Práh čeká Řecká noc, kde vystoupí kapela Anatoli a Jannis Moras & Banda.

Samozřejmostí léta jsou letní kina. Tento týden nás čeká 4. července Česká Rapublika ve Scalním letňáku a Dítě Bridget Jonesové na dvoře Městského divadla. Na stejném místě, na dvoře Městkého divadla, bude 7. července promítán film Správní chlapi. Na Špilberku budou promítány tyto filmy: 5. července Pulp Fiction, 7. července Masaryk a 8. července Manžel na hodinu.

Autoři

Štítky divadlo, Pulp Fiction: Historky z podsvětí, Noc na Karlštejně, Brno, Lednice, Boskovice, film, kino, Divadlo D21, Karel Svoboda, Johnny Kay, Špilberk

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Noc na Karlštejně v Lednici, Improshow a Pulp Fiction s Masarykem na Špilase  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.