Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Nohavica na každý den, Kmeny v divadle, ples v Boby a Malá noc módy

Týden s Jarkem Nohavicou – to je první, co mě napadlo při psaní týdenního přehledu. Ačkoliv mám Nohavicu velmi v oblibě, bylo by dobré oživit týden i jinými zážitky. Dnes vám tedy nabídnu jak tradiční, formální akce, tak tip na neotřelé a originální události.

 

Jarek Nohavica vystoupí v Sono centru a rovnou třikrát po sobě! Sólový recitál si můžete vychutnat v pondělí, úterý nebo ve středu. Vystoupení jednoho z našich nejznámějších písničkářů s kytarou a heligonkou bude sestavené nejen ze známých písní, ale i z aktuálních novinek z nově připravovaného alba. Fanouškové Jarka Nohavici si již určitě zvykli, že jeho koncerty jsou samé překvapení, vždy naprosto nově dramaturgicky sestavené a rozhodně se mají na co těšit! Jarek Nohavica vystoupí i ve čtvrtek a v pátek, a to v komornějším středisku Omega.

Plesová sezóna je v plném proudu! Tento týden nás čeká v sobotu 11. Tradiční ples v Boby centru. Oblečte večerní šaty, nahoďte oblek – dress code zní jasně. V průběhu večera se můžete těšit na Hanu Holišovou, ukázky baletu i salsy a mnoho dalšího.

Na motivy knihy Kmeny od od Vladimira 518 a Karla Veselého vzniklo představení v divadle Reduta, které bude mít ve čtvrtek 9. premiéru.  Hipsteři, hiphopeři, gotici, pankáči, neohippiesáci, motorkáři, tuningáři... To jsou jen některé z „kmenů“ brázdících urbánní džungli současnosti. Mějte se na pozoru, třeba mezi nim objevíte sebe.

První ročník čerstvé módní události Malá noc módy představí v Mosillana Hubu v pátek 10. nezávislé návrháře a nová jména současné brněnské scény oděvního designu. V převaze budou především studenti a absolventi Střední školy umění a designu, kteří vás seznámí se svou tvorbou. Večer plný přehlídek budou doprovázet videoprojekce a umělecké instalace. 

Aneta Krikelová

Štítky Jaromír Nohavica, divadlo, móda, ples, boby, Hana Holišová, Karel Veselý, Vladimir 518, koncert, Divadlo Reduta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Nohavica na každý den, Kmeny v divadle, ples v Boby a Malá noc módy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.