Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Kulturní tipy na Silvestra: Electroswing, Fléda, Rolling Stones Revival a novoroční Filharmonie

Silvestr je tradičně jedno z nejdivočejších období roku. Není divu, většina lidí druhý den do práce nemusí a tak se loučení se starým a vítání nového může pojmout ve velkém. A k této příležitosti je v Brně hned několik našlapaných akcí!

 

Pokud preferujete velkolepé oslavy, doporučuji Electro Swing Silvestr v Sono centru. Místo pohodlných tepláků můžete nahodit šaty či košili a užít si silvestr na úrovni společně s DJs, kteří budou po celý večer hrát ty nejlepší electro swingové kousky. Partnera můžete nalákat na burlesque v podání okouzlujícího burlesque dua The DOLLS

Silvestr v klubu Fléda se poveze na vlně elektronické hudby. Poslední letošní večer je pojatý ve velkém stylu, v klubu připraveny tři stage přičemž každá bude zaměřena prezentovat různé žánry, zatrsat tedy můžete na electro, drum 'n' bass, mainstream, neurofunk, liquid, deep house, progressive house a další.

Boby centrum má kapacitu až 4000 tisíce lidí a organizátoři Silvestru mají v plánu zaplnit každé místo a místo přichystat do nejmenších detailů, aby byl váš konec roku nezapomenutelný. Pomoc vám k tomu mají vizuální zážitky ia velká DJs jména jako Alexander Kowalski, Paride Saraceni,  Lucca vs. Ladida, Orbith vs. Jerry, Think & Thick a řada dalších.

Pro milovníky instrumentální, zejména rockové nadílky připravil Silvestr jako na míru klub Metro. Tam se totiž se starým rokem rozloučí a nový přivítá Rolling Stones Revival Band.

A kam na Nový rok? Co takhle vstoupit do roku 2017 stylově a na úrovni?

Skvělou příležitost máte díky Filharmonii Brno! Ta si pro vás připravila hodin Novoroční koncertJanáčkově divadle. Nový dirigent Zdeněk Mácal se bohužel ze závažných zdravotních důvodů omluvil. Nahradí ho bývalý šéfdirigent brněnské filharmonie Petr Altrichter. Začátek ve 20 hodin! 

Aneta Krikelová, Martin Šeda

Štítky silvestr, The Rolling Stones, Fléda, Brno, Zdeněk Mácal, Petr Altrichter, Alexander Kowalski, Filharmonie Brno, Janáčkovo divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kulturní tipy na Silvestra: Electroswing, Fléda, Rolling Stones Revival a novoroční Filharmonie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.