Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Halloween, Česká soda, Záviš a Zibura

Sychravé dny poodhalující mou ne zrovna přátelskou stránku, proto vděčně sahám po osvědčené české satiře a ironii. A pondělí? To si vyžaduje doslova předávkování nekorektním českým humorem. Pokud to i tak nepostačí, využijte Halloweenskou noc a ukažte svou temnou stránku.

 

Ačkoliv Halloween není zrovna český svátek, během něj se pořádá několik zajímavých akcí, kde můžete poodhalit svou temnou stránku. Halloweenské šílenství naplno propukne ve čtvrtek 27. na party v Sono centru.

V Infinitu vás ve stejný den čeká o něco klidnější, ale přesto hrůzu nahánějící saunová noc. Obě akce jsou zaměřeny na Halloween, ale jen po jedné z nich bude vstávání znatelně příjemnější.

Česká soda byla součástí dětství mnoha z nás. Nekorektní humor, rasismus, nacismus nebo homofobie. Což mohlo lehce poznamenat to, co z nás nakonec je, včetně našeho specifického, ostatními zeměmi nepochopeného humoru. A navíc to vše bylo vysíláno v České televizi, včetně reklamy na Árijce. V Kabinetu Múz se můžete těšit na pondělí 24. října, kdy bude promítán nekorektní maraton České sody.

Ještě chvíli zůstaneme u našeho českého humoru. Kníže pornofolku, Záviš, křtí ve středu 26. října na Melodce nové album. Závišova dvanáctka prý může směle konkurovat jeho dosavadní tvorbě, takže zamilovaných balad se zřejmě ještě chvíli nedočkáme.

Facebooková celebrita, spisovatel i cestovatel, Ladislav Zibura, bude ve středu 26. října vyprávět o své poslední cestě. Pěšky mezi budhisty a komunisty, tak nazval své putování po Nepálu a Číně, během kterého ušel 1500 kilometrů.

Aneta Krikelová

Štítky Halloween, Česká soda, Ladislav Zibura, Česká televize, Kabinet múz, Čína, Nepál

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Halloween, Česká soda, Záviš a Zibura  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.