Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Největší cestovatelská show ze Slovenska zavítá v úterý do Brna

V úterý 17. října přivítá v brněnský sál B.Bakaly největší cestovatelský na SLovensku festival Cestou necestou, který díky spolupráci se spolkem Naboso poprvé zavítá do Česka. Diváci se mohou těšit na 4 originální přednášky cestovatelů. Všechny přednášky budou mít brněnskou premiéru a byly vybrány z celkových 160 realizovaných přednášek na Slovensku. V rámci doprovodného programu se návštěvníci mohou těšit i  na soutěž, ochutnávku exotického ovoce nebo cestovatelskou kuchyni.

Spolek Naboso  má na svém kontě úspěšně vyprodané filmové festivaly  Expediční kamera a  Snow film fest a nejen díky těmto zkušenostem se podařilo festival Cestou necestou dovést do Brna a domluvit se s hlavním alovenským organizátorem Michalem Knitlem na rozšíření již tak velké šnůry měst.

Nechceme nabízet něco, co zde už v Brně je. Hledali jsme proto unikátní přednášky, které budou v Brně poprvé,“ informuje  Pavel Pichler ze spolku Naboso.

Posluchači se mohou těšit na  přednášku stopaře Petra Hofereka, který prostopoval 80 000 km, zaujme je jistě cestovatelka Erika Kopalová a její poutavé vyprávění o Aconcague a nebo Michal Valtr, který na motorce Čezeta dojel až do Mongolska. Samotné příběhy přednášejících a jejich cesty budou jistě pro diváky inspiraci. Jak říká Peter Hoferek: “jsem bývalý programátor, ktorého omrzel "obyčajný život" a tak  jsem sa vydal prestopovať svet. Nepotrpím si na luxus ani niesom  fanúšikom turistických atrakcií .“

Tisková zpráva

Štítky přednáška, Slovensko, Brno, Česko, festival, Mongolsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Největší cestovatelská show ze Slovenska zavítá v úterý do Brna  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.