Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: pochod zombie, filmová tržnice, semestr start party a inspirativní rána

Tento týden zřejmě potkáte zvýšený počet lidí stojících před šalinou a tvářících se jako vyoraná myš. Ale nebojte, nic se neděje. To jen na vysokých školách začíná nový semestr a do Brna přijíždí zmatení nováčci z vesnic, nebo z Prahy. Ale kromě plnějších šalin nám začátek univerzitního roku přináší novou sezónu přednášek se zajímavými lidmi nebo akcí, které trvají do ranních hodin.

Začátek semestru odstartuje v pondělí 19. již legendární párty Chodbovka Open Air, tentokrát na koupališti Riviéra. Pokud máte na pondělní večer již jiné plány, další zahajovací párty je v úterý 20. v Sono centru. Musím přiznat, že i když je vysokoškoláků všude plno, nejlepší večírky mají na starost právě oni.

Nová sezóna inspirativních rán odstartuje už v pátek 21. srpna se Zuzzi Husarovou, expertkou v osobní rozvoji, která procestovala nejrůznější kouty světa. A co vlastně ty inspirativní rána jsou? Nečekej strohou přednášku, ale setkání se zajímavými lidmi, u kávičky a malé snídaně. Proč jednou nezačít den jinak?

Člověk by řekl, že po létě budou lidé nabití energií a oni se místo toho plouží Brnem jako zombie… V sobotu 24. to bude platit doslova, jelikož se koná Zombie Walk. Z Moravského náměstí se bude ploužit dav nemrtvých. Pokud chcete na Zombie Walku zažít něco „živějšího“, zapojte se do Zombie Runu. Tak schválně, kdo z vás by přežil zombie apokalypsu a utekl zombíkům?

Nechci strašit s Vánocemi, ale září je nejvhodnější doba pro nákup dárků. Do Vánoc zbývají tři měsíce, pokud se chcete vyhnout nákupům alá „sardinka v konzervě“ a mezi svými blízkými máte filmového nadšence, oceníte Scala Film Market. Historicky první market zaměřený na předměty s filmovou tematikou v prostorách Univerzitního kina Scala nabídne kromě doplňků pro filmové fajnšmekry také drobné občerstvení, třeba svařák i vánoční punč. To u začíná vážně zavánět Vánocemi.

Aneta Krikelová

Štítky zombie, Brno, Praha, přednáška, Vánoce, Scala

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: pochod zombie, filmová tržnice, semestr start party a inspirativní rána  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.