Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

Soutěž o lístky: Mig 21 a Barbora Poláková zahrají na Špilberku

Návštěvníci Špilberku se mohou v červnu těšit na velkolepou show. V podání Mig 21 zde na speciálním koncertě zazní nejen osvědčené hity, ale také nejnovější skladby. Kapela zahraje například slovenskou rapperskou pecku Ako F.B.I. nebo novou píseň s názvem Jedině láska.

Oblíbenou českou popovou formaci na nádvoří brněnského hradu doplní jako předskokan čerstvá držitelka dvou cen Anděl, Bára Poláková.

Možnost odstartovat léto s nejžádanějšími českými interprety mají Brňané 16. června od 20 hodin na Špilberku. Ojedinělé prostředí hradu hodlají členové skupiny Mig 21 využít naplno a slibují nezapomenutelnou podívanou. „Mig 21 je skupinou historického šarmu – s dobýváním hradů totiž máme své zkušenosti. Slibujeme, že na Špilberk zaútočíme písní a tancem, láskou a pochopením. Těšte se na nás, jako my se těšíme na vás,“ vzkázal návštěvníkům Tomáš Polák, který ve skupině působí jako kytarista a skladatel. Fanoušci se mohou těšit na kompletní sestavu Migů, na frontmana skupiny Jiřího Macháčka, Pavla Hrdličku, Adama Stivína i Honzu Hladíka. Ten se v novém songu Jedině láska představí v netradiční roli, kdy místo na bicí bude hrát na kytaru.

Migům bude na koncertě sekundovat Bára Poláková, která v Brně vystoupí v roli zpěvačky úplně poprvé. Kromě popularity v rádiích se jí letos v dubnu dostalo ocenění od hudebních kritiků – odnesla si sošku Anděl za objev roku a její song s názvem Nafrněná si vysloužil cenu za píseň roku. Návštěvníci uslyší písně z jejího prvního autorského alba, charakteristického především notnou dávkou ironie a životního nadhledu.

Kapacita areálu je téměř dva tisíce lidí a podle posledních informací bude koncert s největší pravděpodobností vyprodaný. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji za základní cenu 490 Kč online na smsticket.cz, goout.cz nebo na ticketportal.cz. K osobnímu odběru jsou k dispozici v Indies nebo v Café Eleven. K zakoupení jsou rovněž VIP vstupenky za 890 Kč opravňující ke vstupu do speciálního sektoru přímo pod pódiem a ke vstupu do VIP baru.

V létě se hudba z Flédy přesune na přehradu a na Špilberk se vrátí za rok

Koncert na Špilberku je ojedinělou akcí organizovanou klubem Fléda. Sezóna velkých klubových koncertů se totiž pomalu chýlí ke konci. „Po Mig 21 pořádáme na Flédě poslední velký koncert sezóny, a to křest desky skupiny Oceán. Co se týče další hudební produkce, budeme na Flédě přes léto pořádat menší open air live sessions na Bárečku. DJ party přesuneme do plážového klubu AHOY na přehradě,“ prozradila plány na letní sezónu Veronika Duchoňová, PR manažerka klubu Fléda. Podobné hudební akce na Špilberku pod širým nebem plánují promotéři z Flédy i na příští rok, jména kapel jsou ale prozatím tajná. Letošní koncert v prostorách brněnského hradu je druhým počinem v režii klubu Fléda. Loni na Špilberku oslavili Monkey Business patnácté výročí existence kapely, a to s podporou skupiny Ohm Square.

Soutěž o lístky: Mig 21 a Barbora Poláková zahrají na Špilberku

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Špilberk, Mig 21, koncert, Barbora Poláková, hudební skupina, láska, Fléda, léto, Ceny Anděl, Brno, Brněnský hrad, Tomáš Polák

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěž o lístky: Mig 21 a Barbora Poláková zahrají na Špilberku  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.