Počasí dnes17 °C, zítra13 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Nejlepší stavby v Alpách představí Galerie architektury Brno

Galerie architektury Brno od středy tohoto týdne představuje dvojici výstav s názvy Constructive Alps 2015 a Built in Swiss Mountains, které prezentují přes pět desítek nejzdařilejších realizací z posledních dvaceti let ze Švýcarska, Rakouska, Itálie, Francie nebo Slovinska, na jejichž území zasahuje horský masiv Alp.

Inspirativní, ekologická, harmonická, originální, vizionářská a krásná. Tyto přívlastky nechybějí prakticky v žádném textu, který popisuje současnou architekturu a progresivní výstavbu v Alpách. Bez ohledu na to, zda jde o kostel, restauraci, rodinný dům, terminál lanovky nebo společenské centrum. Řada realizací, byla oceněna v architektonických soutěžích. A pravidelně se objevují v médiích jako ukázka stavebního umu i architektonické invence.

V Galerii architektury Brno budou výstavy pro veřejnost přístupné od 23. března do 4. dubna. Následně se přesunou do pražské Galerie Jaroslava Fragnera, kde budou k vidění od 8. dubna do 15. května.

Tisková zpráva

Štítky architektura, galerie, Alpy, Brno, Itálie, Francie, Švýcarsko, Rakousko, Slovinsko, výstava, Jaroslav Fragner

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejlepší stavby v Alpách představí Galerie architektury Brno  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.