Počasí dnes21 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zumba, jóga, kino, diskotéka. Střecha Vaňkovky nabízí zábavu po celé léto

PR článek

Střecha obchodního centra Vaňkovka nabízí v létě kromě nádherného výhledu i program Stay fit pro celou rodinu. Lidé se mohou zúčastnit lekcí bachaty, zumby, jógy a mnoha dalších. Na střeše tančí i v rámci tiché diskotéky, relaxovat se pak dá v letním kině. Vše je zdarma, stačí se registrovat.

Obchodní centrum Vaňkovka není místo jen pro skvělé nákupy, ale i pro zábavu. Na střeše celé léto pořádají lekce tanců, sportu i kino nebo diskotéku. Zájemci nezaplatí ani korunu, stačí se registrovat a zarezervovat si místo.

Milovníci tance ocení lekce bachaty a latiny. Workshop bachaty vedou lektoři ze školy Bachata Brno, naučí vás jak základní kroky, tak pokročilejší prvky. Začíná se v sedm, lekce trvá hodinu. Pak následuje párty až do jedenácti, kde se tančí kromě bachaty i salsa, kizomba a merengue. Pod vedením Martina Matýska se lidé naučí latinsko-americké tance, sambu, mereque či cha chu. Komu nesedí ani jedna z lekcí, určitě si vybere na open class tanečníků ze studia Kontrast Entertainment, kteří nabízí třeba hip hop, house nebo tanec na vysokých podpatcích. Pokud nemáte nikoho do páru, nezoufejte, partner se na lekci vždy najde.

Sportovci si zase vyberou mezi jógou či tabatou, rozproudí je i zumba. Lekce jsou určeny pro každého, užije si je i začátečník. Přijít mohou samozřejmě i děti, doprovodit je ale musí rodič. Nezapomeňte si pohodlné sportovní oblečení a něco na pití. Pokud máte vlastní jógamatku, bude se hodit. Na půjčení je totiž k dispozici jen omezený počet. Cvičit se ale dá samozřejmě i na gumové podlaze.

Kdo jde za kulturou, může shlédnout film v rámci tichého kina, kde k lehátku dostane sluchátka a film si tak užije v pohodlí. Na stejném principu funguje i tichá diskotéka, DJ Adam Papanek mixuje hudbu, kterou tanečníci slyší jednotlivě ve svých sluchátkách.

Během lekcí bachaty, letního kina a diskotéky je otevřen bar, při ranních lekcích jógy se zase nabízí káva a čaj.

Vstup na všechny lekce je zdarma, stačí se registrovat a rezervovat si místo ve vybraném termínu. Pokud je plno, je možné se přihlásit jako náhradník. Pokud se někdo odhlásí, místo je vaše.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vaňkovka, relaxace, Stay fit, střecha, tanec, kino, diskotéka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zumba, jóga, kino, diskotéka. Střecha Vaňkovky nabízí zábavu po celé léto  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.