Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Do Mikulova přijedou slavní Slade z Velké Británie a Lucie Bílá s velkým orchestrem Petra Maláska

PR článek

Jedna z nejoblíbenějších britských kapel  Slade poprvé vystoupí v pátek 23. srpna 2024 v amfiteátru v Mikulově. O den později 24.srpna 2024 je v Mikulově na programu největší moravský koncert naší nejpopulárnější zpěvačky Lucie Bílé.

Skupina Slade byla jednou z vůdčích skupin stylu glam rock a v době své největší slávy to byla komerčně nejúspěšnější skupina ve Spojeném království. Hitparádám vládly skladby jako Far Far Away, My Oh My nebo skladba Merry Xmas Everybody (z prosince 1973), která je dodnes jednou z nejhranějších vánočních písniček.

Skupina je pověstná svými bouřlivými živými koncerty a živou komunikací s publikem. V popularitě překonala všechny své glam rockové souputníky Wizzard, Sweet, T. Rex, Suzi Quatro, Smokie, Gary Glittera i Davida Bowieho. Od svého založení v roce 1964 ve skupině působí ikonický kytarista a zpěvák Dave Hill.

O den později je v Mikulově na programu největší moravský koncert naší nejpopulárnější zpěvačky Lucie Bílé, a to v doprovodu velkého orchestru Petra Maláska. Těšit se můžete na spoustu Lucčiných hitů jako jsou Děkuju Ti, Láska je Láska, Neposlušné tenisky a Most přes minulost. Jako host vystoupí přední český jazzový zpěvák Jan Smigmator, který koncertoval i ve slavné Carnegie Hall v New Yorku. Předprodej zajišťují sítě Ticketportal, Goout a SMS Ticket.

Pospěšte si s nákupem – zbývá posledních 300 vstupenek na Slade a posledních 120 nejlevnějších vstupenek na Lucii Bílou. Informace jsou na brnokoncert.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Do Mikulova přijedou slavní Slade z Velké Británie a Lucie Bílá s velkým orchestrem Petra Maláska  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.