Počasí dnes29 °C, zítra22 °C
Neděle 8. září 2024  |  Svátek má Mariana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Michal Pavlíček s Bárou Basikovou zahrají v Brně. Do prodeje míří poslední vlna vstupenek

PR článek

Brněnské Sono Centrum čeká mimořádný hudební večer. 24. července se na pódiu od 20:00 představí Michal Pavlíček a Bára Basiková, kteří do Brna zavítají v rámci Faces Tour. Na koncert zbývají poslední vstupenky a vy si je můžete už nyní zajistit. 

Michal Pavlíček je kytarista, hudební skladatel, uznávaný autor symfonické a scénické hudby. Je znám hlavně jako výrazná osobnost a spoluautor Pražského výběru (1980). Byl zakladatelem a autorem hudby skupin Stromboli (1986) a Big Heads (1992). Od roku 1993 působil ve formaci BSP a jeho píseň Země vzdálená s textem Ivana Hlase se stala výrazným hitem devadesátých let. Jako autor a interpret se podílel na mnoha CD například Zuzany Michnové, Moniky Načevy, Báry Basikové, Romana Dragouna, Kamila Střihavka, Richarda Mullera a dalších.

V současné době připravuje jako sólista turné Faces, které obsahuje jeho nové i starší kytarové kompozice z jeho posledních čtyř sólových alb a to vše v novém hávu s Unique orchestra pod taktovkou Alexe Aslamase. V tomto pestrém programu zazní i další kultovní skladby Stromboli a Pražského výběru v podání hostů Báry Basikové, Moniky Načevy a Radka Škarohlída.

Michal Pavlíček: „Hudba je pro mne obzor plný fantazie. Nejsem jednokolejný hudebník, zaškatulkovaný pouze v jednom stylu. Mám rád různé tváře hudby a toto její vnímání mi dává prostor se svobodně brouzdat napříč žánry, propojovat je, ale přitom si vytvářet svůj nezaměnitelný rukopis a svou originální tvář.“

Posledních 200 kusů vstupenek v prodeji zde.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Pavlíček s Bárou Basikovou zahrají v Brně. Do prodeje míří poslední vlna vstupenek  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.