Počasí dnes26 °C, zítra25 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Holba Rock na Grilu se vrací do Kylešovic! Letos po jedenácté

PR článek

Rockový festival HOLBA ROCK NA GRILU se již po jedenácté vrací s porcí kvalitní rockové muziky. Tradiční oslava narozenin Radia Čas Rock se uskuteční 26. 7. – 27. 7. na letišti v Kylešovicích u Opavy. Termín festivalu se tak o oproti minulým ročníkům o týden posunul.

Návštěvníky čeká bohatý program plný hvězd české a slovenské rockové scény. Těšit se mohou na kapely Desmod, Citron, Doga, Harlej, Alkehol, Protheus, Cocotte Minute, Bijouterrier, Lautr, Vilém Čok & Bypass, Rockopera, Forrest Jump, Bastard, Legendy se vrací, Penzistor a Rock&Roll Band Marcela Woodmana. 

Program jedenáctého ročníku je opravdu nabitý, ale hudba nebude to jediné, co návštěvníky festivalu čeká. Vyznavače rockové hudby čeká gastro zóna se skvělým jídlem a pitím, relaxační zóny a spoustu zábavných atrakcí pro malé i velké rockery, které rozproudí krev před vystoupením oblíbených kapel. Fanoušci si budou moci vyzkoušet také klíčovací studio TV REBEL a zúčastnit se soutěže o hodnotné ceny ve hře na air guitar.

V areálu nebudou chybět stánky s rockovým oblečením a doplňky nebo s merchem vystupujících kapel a samozřejmě také s merchem Radia Čas Rock a TV REBEL.  

Dění na pódiu budou přenášet velkoplošné obrazovky a celým festivalem provedou oblíbení moderátoři Radia Čas Rock. Aktuálně nejlevnější vstupenky jsou v prodeji za zvýhodněnou předprodejovou cenu 899 korun. Větší skupiny rockerů, kteří na HOLBU vyrazí společně, si mohou zakoupit skupinové vstupné typu Rocková banda (omezený počet 70 šestičlenných skupin), díky kterým získají 5 vstupenek a k tomu 1 zdarma.

Tak jako každý rok bude pro připravena speciální autobusová linka, která bude pro všechny návštěvníky zdarma a v pravidelných půlhodinových intervalech bude jezdit na trase od opavského nádraží až na letiště a zase zpět.

Kompletní informace o vstupenkách, vystupujících a možnostech ubytování naleznete na oficiálním webu festivalu rocknagrilu.cz a na sociálních sítích Radia Čas Rock.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Holba Rock na Grilu se vrací do Kylešovic! Letos po jedenácté  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.