Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nejzábavnější rodinný festival Bezva Fest proběhne už 4. května ve Slavkově u Brna

PR článek

Nejnabitější rodinný festival je zpět! 4. 5. v zámeckém areálu ve Slavkově u Brna. 2 pódia, 30 atrakcí včetně nejdelší nafukovací překážkové dráhy v České republice zdarma, 10 bezva zón pro celou rodinu, soutěže o hodnotné ceny, dárečky pro děti, bohatý program. Navíc veškerá zábava a atrakce jsou v ceně vstupného.

Vyhrajte rodinné vstupné právě teď na FB Bezva Fest!  

Oblíbení interpreti a influenceři

Kupujte vstupenky zde. 2 pódia plná hvězd. Na své si přijdou dětští posluchači, teenageři i dospělí. Vystoupí Slza, Karol a Kvído, Tary, Míša Růžičková, Michal Horák, Bibibum, Matěj Plšek, Adéla Zouharová, Moon, Lea, Porty a další. Navíc celý den probíhají autogramiády a setkání s interprety zcela zdarma. 

Nezapomenutelné zážitky si odnesou malí i velcí

Festival nemá věkové omezení. Svou strukturou i náplní zaujme široké publikum. Pro nejmenší návštěvníky je připravena baby zóna s herničkami Mattel s Barbie a Hot Wheels, minizoo, závod batolat a další. Šikovné ručičky si užijí zábavu v kreativní zóně Wiky hraček. Nebude chybět ani LEGO zóna. 

Zóny her, fantazie i krásy a adrenalinu

Ve sportovní zóně, si návštěvníci na vlastní kůži vyzkouší  známé i neznámé sporty, hobby horsing a spoustu dalších. A to není vše. Díky fantasy zóně zabrousí do světa deskových a karetních her a v gamě zóně vyzkouší novinky z oblasti herních konzolí a PC. 

Letošní novinkou je eduzóna, kde se návštěvníci dozví spoustu zajímavých informací a novinek ze světa vědy, technologií, ekologie a bezpečnosti.  

Čím chci být? Na tuto otázku vám možná dá odpověď zóna povolání. Představí se zde několik druhů povolání a návštěvníci mají tak jedinečnou možnost setkat se s vojákem, hasičem a dalšími zajímavými povoláními. 

Ani dospělí návštěvníci nezůstanou ochuzeni. Pro něžné pohlaví je připravena beauty zóna, ve které se dozví spoustu zajímavostí ze světa zdraví, kosmetiky a výživy. Pánové se mohou těšit na chlapáckou zónu se zónou Plošinářů, ještěrek a dalších aktivit. 

Bezva atrakce po celý den zdarma

Navíc si celý den si bez omezení mohou návštěvníci užívat 30 atrakcí (kolotoče, skákací hrady, atrakce pro dospělé) včetně nejdelší překážkové dráhy u nás. Navíc celý zámecký areál bude k vidění i z výšky díky vysokozdvižné plošině. K odpočinku budou určeny relaxační zóny a pro mlsné jazýčky máme dobrou zprávu. V areálu bude dostatek stánků s výborným občerstvením. Ochutnávky od Pribináčka, Hariba a dalších. 

Vstupenky v předprodeji zakoupíte v síti Ticketportal. Děti do 100 cm, ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma a rodiny mohou využít zlevněné rodinné vstupné. Veškeré další informace a podrobnosti naleznete na www.bezvafest.cz a sociálních sítích FB, IG a TikToku Bezva Fest. 

Nezapomeňte soutěžit na FB Bezva Fest o rodinné vstupné!

Hodnocení článku je 26 %. Ohodnoť článek i Ty!

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejzábavnější rodinný festival Bezva Fest proběhne už 4. května ve Slavkově u Brna  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.