Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Soutěžte s JazzFestBrno o vstupenky na koncert Jaga Jazzist

Jazzový festival JazzFestBrno čekají poslední dva koncerty letošní sezóny. Ve středu 22.11. se v klubu Fléda představí průkopníci elektronického jazzu Jaga Jazzist a 5.12. v Sono Centru francouzská hvězda Ibrahim Maalouf. Vy máte nyní jedinečnou příležitost navštívit vystoupení Jaga Jazzist. Stačí odpovědět na otázku ve formuláři níže.

Letošní ročník festivalu JazzFestBrno zakončí dva koncerty: v rámci off-programové série Tension přijede 22. listopadu v brněnské premiéře do klubu Fléda norská osmičlenná nu-jazzová kapela Jaga Jazzist. Hvězda labelu Ninja Tune je proslulá svými velmi energickými koncerty, které spojují jazz s elektronikou, experimentálním rockem i avantgardou. Po jejich vystoupení v Brně bude navíc následovat after party s Aid Kidem a jeho DJ setem. 5. prosince se pak téměř po deseti letech do brněnského Sono Centra vrátí francouzský trumpetista s libanonskými kořeny Ibrahim Maalouf, tentokrát s programem Trumpets of Michel Ange, jehož název odkazuje na italského génia Michelangela. 

Festival dále oznámil také jména pro rok 2024, jemuž vévodí Stingův trumpetista Chris Botti, talentovaná zpěvačka Samara Joy, která po loňském vítězství 2 cen Grammy je letos opět dvakrát nominována. Dále se na festivalu představí například skvělá saxofonistka Lakecia Benjamin, japonský trumpetista Takuya Kuroda, bluegrassová ikona Béla Fleck nebo africký pianista Nduduzo Makhathini. 

Soutěžte s JazzFestBrno o vstupenky na koncert Jaga Jazzist

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky Brno, Jazzfest, Hudba, Soutěž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Soutěžte s JazzFestBrno o vstupenky na koncert Jaga Jazzist  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.