Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Na Brněnsku přitvrdí! Do éteru se valí Radio Čas Rock!

Fanoušci rockové hudby v Brně a okolí se mají na co těšit. Mapu pokrytí totiž významným způsobem rozšířilo Radio Čas Rock, které v září letošního roku získalo licenci k vysílání na Brněnsku. Nová kmitočtová síť na FM vlnách má šanci dostat pravou rockovou muziku k více než půl milionu posluchačů v Brně a části jižní Moravy. 

„U Čas Rocku jsme vnímali, že jeho formát má velký potenciál v Brně a okolí. Je zde početná rocková fanouškovská základna a konkrétně v této oblasti není poptávka po rockovém formátu úplně saturovaná. Pro Radio Čas Rock je to velká příležitost. Tím spíš, že v dnešní době už není takto výrazné rozšíření pokrytí běžné,“ vysvětluje Roman Jeřábek, generální ředitel Mediální skupiny Pohoda.

Jihomoravské posluchače bude chtít Radio Čas Rock získat především díky pečlivě vyladěnému mixu moderní a klasické rockové hudby, na kterém se podílí také fanoušci a posluchači rádia, dále díky výkonům špičkových rockových moderátorů a moderátorek a v neposlední řadě díky pestré nabídce pořadů.

Radio Čas Rock je možné od pondělí 16.10.2023 naladit na těchto frekvencích:

Brno: 95,9 MHz 
Horní Heršpice: 94,1 MHz 
Křepice: 94,2 MHz 
Mikulov: 94,2 MHz 
Javůrek: 94,2 MHz 
Holubice: 96,1 MHz 
Vyškov: 91,9 MHz 
Drysice: 88,6 MHz 
Slavíč: 90,2 MHz

O Radiu Čas Rock
Pravé rockové Radio Čas Rock začalo vysílat 25. května 2011 jako druhý kanál tehdy již fungujícího Radia Čas ostravského podnikatele a hudebníka Radima Pařízka. V dnešní době ho lze naladit on-line na webu www.casrock.cz, na televizních přijímačích v Multiplexu 24 a na rádiových frekvencích v Moravskoslezském, Zlínském a nyní i Jihomoravském kraji. Za dvanáct let existence se Radio Čas Rock stalo oblíbenou stanicí, kterou každý týden ladí 100 000 věrných posluchačů.

Hodnocení článku je 96 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky Rádio, Komerce, Média, Program

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na Brněnsku přitvrdí! Do éteru se valí Radio Čas Rock!  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.