Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nezapomenutelnou dovolenou plnou zábavy i relaxace si užijete v Liberci

PR článek

Za zábavou, relaxací i poznáním můžete vyrazit na jedinečnou dovolenou do Liberce. Vše pod jednou střechou najdete v CENTRU BABYLON, které je ideálním místem pro nerušenou dovolenou bez starostí. Ostrovem zábavy je už 25 let!

Ostrov zábavy uprostřed rušného města

Na své si v CENTRU BABYLON přijdou malí i velcí návštěvníci. Děti se vydovádí v rozlehlém Funparku, kde na obrovské ploše najdou desítky atrakcí, od trampolín a skluzavek až po městskou dráhu pro odrážedla, překonávat mohou lanovou stezku, zahrají si fotbal či basketbal anebo mohou střílet míčky z velkého hradu. Atrakce tady mají i pro batolata, třeba oblíbené skluzavky s bazénky plnými balónků. Když se děti vydovádí, může celá rodina společně navštívit sousední Lunapark, rázem se ocitnou na opravdové pouti. Pobavit se společně můžete i v tajemném sklepení babylonského Lunaparku na osmnáctijamkové zmenšenině klasického golfového hřiště a užít si zážitkový Indoor Adventure Golf. Milovníci vodních radovánek také nepřijdou zkrátka a výzvou je pro ně rozhodně návštěva Aquaparku. Tobogány, vířivky, brouzdaliště, jeskyně, ale i Laser Show nebo Saunový svět, to vše na ně čeká ve vodním světě libereckého Aquaparku. 

Kdo touží po slunečních paprscích, může od července do srpna využít prostoru Sluneční terasy, na kterou vede přímý vstup z Aquaparku. Zatímco dospělí se mohou opalovat na lehátkách nebo se kochat výhledem na Ještěd a panorama města Liberce, děti si zadovádí v bazénku, v nafukovacím hradu, na trampolíně, odrážedlech nebo koloběžkách.

Bavte se a přitom poznávejte

Zábavu pro chytré hlavičky si můžete dopřát v jedinečném iQparku, kde zejména mladší návštěvníci nahlédnou do světa vědy a techniky.  Při objevování zažijete kopec zábavy, a navíc zapojíte co největší množství smyslů. Hry, experimenty a až 200 exponátů pomůžou atraktivní formou poznávat jevy, které se kolem nás dějí v běžném životě. Přímo naproti budově CENTRA BABYLON stojí moderní science centrum iQLANDIA, které návštěvníkům hravou formou umožní nahlédnout do fascinujícího světa vědy. Čeká na vás až 400 exponátů v deseti tematicky zaměřených sálech. Malí vynálezci mohou také vyzkoušet chytrou dílnu iQFABLAB a nechat se unést do vzdálených galaxií anebo do tajů planety Země můžete v IQPLANETÁRIU.

Koktejl zábavy a neuvěřitelných zážitků

V CENTRU BABYLON si můžete ale namixovat mnohem větší koktejl zábavy. S rodinou nebo přáteli změřit síly při turnaji v bowlingu. Nevynechejte ani Laser Game arénu, která nadchne svou potemnělou atmosférou a moderní "bojovou výzbrojí". Vypravit se můžete i do virtuálních světů. Dobrodružnou podívanou zažijete ve 4D KINĚ. Anebo vyzkoušejte steampunkově dekorovaný Magic Box, který uvnitř ukrývá rovnou dvě aktivity. První, 9D virtuální realita, nabízí vzrušující cestu do světa fikce v interaktivním křesle. Veselou vzpomínku na návštěvu CENTRA BABYLON si pak vytvoříte v babylonském Fotokoutku, kde si během chvíle vytvoříte suvenýr z Babylonu a odnesete s sebou.  A to zdaleka není vše! Můžete ještě zajít do Labyrintu a bloudit v zrcadlovém, křišťálovém či temném bludišti. Anebo potrénovat přesnost s Laser shot.

Rodinná dovolená s poznáním

Liberecký Babylon je skvělým tipem nejen na rodinný výlet, který si užijete za každého počasí. Abyste si ale stihli užít vše, co nabízí, jeden den na to určitě stačit nebude. Využijte proto ubytování ve WELLNESS HOTELU BABYLON, kde budete mít všechny atrakce na dosah. Pro rodiny s dětmi je navíc výhodné využít zvýhodnění balíček zábavy DOVOLENÁ S DĚTMI, s neomezenými vstupy do Aquaparku, Funparku, Lunaparku, iQPARKU, iQLANDIE, zrcadlového Labyrintu a dokonce i do liberecké ZOO. Dospělí se mohou těšit třeba na masáže nebo uvolňující wellness procedury, které ocení třeba po výletu na blízký Ještěd nebo do Jizerských hor. 

Více na www.centrumbabylon.cz a www.hotelbabylon.cz

Ohodnoť článek

Štítky prázdniny, Centrum Babylon, Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

To musí bavit........naposled jsem tam točil film na JEŠTĚDU a ještě jsem se z toho nevzpamatoval - doporučuji sedět raději doma, ale to je věc názoru...

Středa, 14. června 2023, 11:33Odpovědět

Diskutér T.

Knoflíček - táhni se svoji propagandou někam za BRNO!!!!

Úterý, 13. června 2023, 01:44Odpovědět

Nezapomenutelnou dovolenou plnou zábavy i relaxace si užijete v Liberci  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.