Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Bruslařská sezóna v Brně začíná

PR článek

Začátek zimy každoročně ohlašuje otevření kluzišť. První bruslaři se po ledové ploše kluziště Vodova projeli již v sobotu 26. listopadu a během druhého týdne v prosinci se otevře také kluziště za Lužánkami. Pokud zamrznutí ledových ploch nepřekazí vysoké teploty, na brusle budou moci vyrazit i zájemci z řad školní třídy. Pro ty nejmenší navíc městská společnost připravila akce Mikuláš na ledě na Vodově či Adventní bruslení za Lužánkami.

Na ledě bude rozdávat dárky Mikuláš

Veřejnost si na Vodově i za Lužánkami chodí zabruslit ve všední dny od 15 do 20 hodin. O víkendech zavítají na led první bruslaři už v 9 hodin. Při využití čipových hodinek společnosti STAREZ – SPORT, a. s., která kluziště provozuje, navíc sportovce čekají výhody. Při nabití hodinek minimální částkou tisíc korun získají na vstup slevu 20 procent, a navíc projdou turnikety bez nutnosti čekání u pokladny. Kromě výhod letos návštěvníky kluziště ve Vodově ulici čeká také doprovodný program plný zábavy. Na největší venkovní kluziště v Brně přijde 5. prosince v bloku od 15:00 nebo 18:00 hod. dětem rozdat dárky Mikuláš. 22. prosince proběhne již 3. ročník akce Brněnské Vánoce na ledě a na lužáneckém kluzišti se bude konat v neděli 18. prosince Adventní bruslení.

Ještě lepší zážitek z bruslení

Na Kluzišti za Lužánkami si letos budou moci návštěvníci zdarma půjčit rovněž nové kovové trenažéry pro výuku dětí. Na Kluzišti Vodova je zase novinkou kvalitnější ozvučení ledové plochy i šaten pro ještě více zábavy při bruslení. Na stejném kluzišti přibyla druhá pokladna, díky níž budou zájemci trávit delší dobu na ledě než ve frontě. Areály pod širým nebem zůstanou pro zájemce otevřeny až do února příštího roku. Připojte se k adventní soutěži o volné vstupy na našem Instagramu – starez_sport.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Starez Sport, Bruslení, Rekreace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bruslařská sezóna v Brně začíná  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.