Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

U Brna zaparkovala formule. Lidé monopost F1 obdivují na benzínce

U Devíti Křížů na Brněnsku, nedaleko exitu 168 dálnice D1, si přijdou na své milovníci motoristických sportů. U tamější benzínky Orlen ve směru na Brno je k vidění monopost formule 1 Alfa Romeo, který přitahuje stovky zvídavých lidí.

Závodní automobil je vidění na čerpací stanici od začátku týdne a poutají pozornost nejen projíždějících řidičů, ale také všech fandů rychlých kol. Na místě vydrží do pondělí. Formule se nachází v chráněném skleněném boxu.

Máme radost, že můžeme zákazníkům na čerpací stanici Devět křížů na dálnici D1 představit technicky unikátní závodní a soutěžní automobily. Jde o monopost formule 1, s nímž se jezdci námi podporovaného týmu Alfa Romeo F1 Team Orlen účastní celosvětového šampionátu,“ uvedl Tomasz Wiatrak, předseda představenstva skupiny Orlen Unipetrol, do které patří i síť čerpacích stanic Orlen Benzina.

Možnost podívat se na špičkovou závodní techniku mají lidé u Devíti Křížů do pondělí. Po brněnské se přesunou vozy do Klimkovic u Ostravy, rovněž na dálnici D1.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Michal Šťastný

Štítky D1, F1, Beznínka, Motorismus, Brno, Formule 1, dálnice, Alfa Romeo, Dálnice D1, PKN Orlen, Brněnsko, čerpací stanice, Unipetrol, Benzina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

U Brna zaparkovala formule. Lidé monopost F1 obdivují na benzínce  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.