Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

V Metallica S&M Tribute show se snoubí Rock se symfonií. V Brně se roztopí pod kotlem a otevřou astrální světy 15. února

PR článek

Na úspěšnou koncertní šňůru naváže v letošním roce v šesti českých městech dlouho očekávaná Metallica S&M Tribute Show, která byla v letech 2019 a 2020 v ČR beznadějně vyprodána. Rockový koncert za přítomnosti symfonického orchestru je unikátem, který pohladí uši i srdce nejen skalních fanoušků slavné Metallicy.

Kvalita ověřena

V minulých letech se průlomový projekt představil ve formátu velkého turné po Francii, Německu, Rusku a České republice a jednoznačně potvrdil své kvality. Projekt si získal uznání a mnoho kladných ohlasů od hudebních kritiků i skalních fanoušků Rocku, kteří si extázi z koncertu nemohli vynachválit.

„Úžasné muzikantství a vzrušující vokály mě přivedly do jiného světa, kde jsem zůstal jen já a hudba. Žádné okolnosti nemohly přerušit mé srdce, které bilo do rytmu hudby,“  říká nadšený fanoušek z Německa.

„Skvělé. Magické. Úžasné. Vynikající. Nenacházím slova, která by popsala tento koncert a mé pocity během této show,“ potvrdil návštěvník jednoho z koncertů ve Francii.

„Tato vysoce profesionální show je příkladem čisté, technické, výrazné a mohutné rockové hudby a já jsem velmi rád, že jsem se na ní mohl podílet,“ řekl v rozhovoru hlavní kytarista skupiny U.D.O Andrew Smirnov.

Speciální laserové efekty v kombinaci s ikonickými výjevy pak završují spirituální atmosféru podmanivé hudby.

Perfektní tečka za kulturním půstem

Díky organizátorům je projekt i letos připraven hřát se ve světle své popularity a strhnout do varu všechny přítomné. Bičíky nejsou třeba, stačí se namlsat na akusticky silné provedení alba S&M kapely Metallica v podání skupiny Garage Dayz za doprovodu symfonického orchestru.

Velkolepá show v Brně rozvibruje prostory Zoner BOBYHALL 15. února.

Vstupenky na show lze zakoupit přímo u organizátora www.artpartner.cz/metallica-tribute, na Ticketportalu nebo na Ticket-online.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Art partner

Štítky Metallica, Tribute Show, Rock&Symphonie, rockový koncert, koncert, Brno, Česko, hudba, projekt, Německo, Francie, rock, Rusko, Ticketportal SK, orchestr

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Metallica S&M Tribute show se snoubí Rock se symfonií. V Brně se roztopí pod kotlem a otevřou astrální světy 15. února  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.