Počasí dnes22 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Brno opět ožilo s Show and the City. Pomohlo nemocné Nikolce a papouškům v nouzi

PR článek

Po třiadvaceti měsících se benefičnímu galavečeru Show and the City povedlo perfektně navázat na svůj předchozí ročník, tentokrát s patronkou Chantal Poullain. Okouzlující prostor atria hotelu Barceló Brno Palace vyplnily nejnovějsí skvosty z jehel návrhářů Ivety Řádkové, Aleše Báry, Miroslava Michaela Knota, salónu Eccitante, Le Chaton, Menage, New Way Concept, Salónu č.4 a svatebního studia Dany Svozílkové.

Modelky byly doslova ty nejkrásnější v Česku: jednalo o finalistky a vítězky Miss Czech Republic. Celá show probíhala za doprovodu charismatického moderátora Petra Vágnera, zpěvu Kate Mátl, Anny Julie Slováčkové, Kristýny Daňhelové a tajemných triků kouzelníků Lukáše a Pavla Šeklin.

Francouzskou atmosféru večera nádherně doladilo koncertní křídlo, na které zahrál Petr Svozílek a na vzrušující exkurzi do Moulin Rouge hosty vzal Cabaret Des Peches.

Výtěžek ve formě šeků předala patronka večera Show and the City Chantal Poullain společně s Petrou Pachlovou, zakladatelkou dobročinné organizace Dnes Pomáhám. Právě Dnes Pomáhám totiž zajistilo společně s agenturami Wonder Production a Top Promo produkci celého večera.

Letošní ročník pomáhal čtrnáctileté Nikolce s Wilsonovou chorobou a organizaci Laguna, která pečuje o papoušky v nouzi. „Jsem moc pyšná na celý náš tým Show and the City, skvělé účinkující, trpělivé partnery a všechny vystupující. Hosté byli také úžasní a celý večer panovala skvělá atmosféra. Věřím, že se nám daří vybudovat výjimečnou akci, která bude mít v Brně tradici. Letos se nám podařilo vybrat celkem 183 000 korun dvěma vybraným příběhům a zároveň ukázat lidem, že pomoc je atraktivní a že z jakékoliv události můžeme vykouzlit dobrý skutek,“ sdělila v závěru večera zakladatelka organizace Dnes Pomáhám, Petra Pachlová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Show and the City, Nikolka, Benefice, Chantal Poullain, Petra Pachlová, papoušek, Petr Vágner, Miss Czech Republic, Anna Slováčková, Česko, Moulin Rouge

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brno opět ožilo s Show and the City. Pomohlo nemocné Nikolce a papouškům v nouzi  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.