Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Unikátní brněnský Cabaret des Péches je už rok bez diváků. Nyní sbírá podporu na Hithit

Pouhý půlrok si užil neomezený provoz a vysoký divácký zájem brněnský Cabaret des Péches. Unikátní prostor v Paláci Jalta otevřel v září roku 2019, na jaře následujícího roku pak nastoupil koronavirus a s ním spojená vládní opatření. Cabaret zůstal bez příjmů a pro znovuotevření nyní sbírá podporu u svých fanoušků.

Sklenička prosecca, crème brûlée či malinové tartaletky. To byla chuť večerů v Cabaret des Péches. Půvabné zpěvačky, skvělí tanečníci a tanečnice, akrobaté a zábavné stand-upy. To byla podívaná v brněnském kabaretu na Dominikánském náměstí. Podnik nyní však už celé měsíce zeje prázdnotou. Je bez publika a jevištního i gastronomického umění.

Pandemie zavřela jeho dveře. „K otevření však bude potřeba víc než jen vládní termín rozvolnění. Proto jsme se rozhodli vyzvat naše fanoušky skrz Hithit, kde mohou náš podnik podpořit a pomoci ho tak opět naplnit smíchem a potleskem publika," uvedla PR manažerka Monica Siekelová.

A co za kabaret za podporu nabízí? Odvážnější zaujme možnost zazářit v jedné ze show. Milovníci dezertů budou zase moci pojmenovat dortík či zmrzlinu. Zvídavým divákům pak bude dovoleno vejít do backstage. „Odměny jsme vymysleli tak, aby se pro podporovatele zároveň staly zážitkem na celý život," vysvětlila Siekelová. „Všem našim fanouškům a případným dárcům děkujeme a moc se těšíme, až se znovu uvidíme v našem krásném kabaretu," uzavřela.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Cabaret des Péches

Štítky Cabaret des Péches, brno, Palác Jalta, hithit, sbírka, Dominikánské náměstí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Unikátní brněnský Cabaret des Péches je už rok bez diváků. Nyní sbírá podporu na Hithit  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.