Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Online koncert, Mirandolína v Národním divadle, Na Stojáka, bazar vinylů a Čalamáda v BlackBoxu

Od zítřka přichází omezení, která se týkají kultury. Možná máte pocit, že nikam nemůžete, my vám ale ukážeme, kam určitě musíte! I přes různá omezení se stále zabavíte. Brno totiž nikdy nezklame.

Zpívání zakázáno! Pokud se vám stýská po party v Kabinetu Múz, zkuste si ji zavolat až k sobě do pokojíčku. Díky odkazu se přijpojíte na online hudební festival a po jednoduché registraci si můžete koncert dovézt až k sobě domů. 

Pokud byste přece jen raděj vyrazili ven, běžte třeba do Národního divadla v Brně. Činohra beze zpěvu totiž není zakázaná a vy se pod rouškou na hře Mirandolína jistě rádi zasmějete. 

Zpívat se sice nesmí, ale trochu si na to zanadávat ano. Historky, které vás rozbrečí smíchy, vám z pódia v Metru přednesou Na Stojáka Richard Nedvěd - kouzelník a komik, Ondrej "Endru" Havlik, Pavel Tomeš a Nela Berg. A pro velký úspěch dokonce hned ve dvou časech, zasmát se můžete v úterý přijít v pět a v osm hodin. 

Ve středu se vydejte do BlackBoxCafe. Taneční seskupení Čalamáda předvede tance z domácích a srdci blízkých regionů ze Slovenska. Po představení se můžete dokonce těšit i na školu tance. 

Čtvrtek bude patřit hrabárně! Máte doma gramofon nebo starý CD přehrávač? Milujete poslech hudby z tradičních médií? Stavte se do Alfy na velký bazar LP a CD. Budou tady a vás čekat vinyly od Karla Gotta, přes ABBU až po 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl - neobyčejné Brno

Štítky kultura, Brno, Národní divadlo Brno, koncert, bazar, Kabinet múz, Richard Nedvěd, Pavel Tomeš, Karel Gott, ABBA, Slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Online koncert, Mirandolína v Národním divadle, Na Stojáka, bazar vinylů a Čalamáda v BlackBoxu  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.