Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: Večírek v Kabinetu Múz, na Moraváku i v Anodě, Pavel Zlámal se Žanetou Vítovou na Ponavě a voňavý Týden kávy

Od pondělí začínají platit omezení, tento víkend ale ještě můžete vyrazit se vší zodpovědností za kulturou. Pod širým nebem i v menším počtu v Kabinetu Múz na vás čekají poslední letně sezónní předopatřovací party. Nechte se také okouzlit exotickou vůní na Týdnu kávy nebo si poslechnout pohodovou hudbu na Ponavě.

Od pondělí už nemůžeme téměř nikam, naposledy si ale dnes můžete užít párty pod širým nebem na Moraváku. Se sezónou končí i Element Truck. Přijďte si zavzpomínat na léto hudebním večerem s DJ KRL ONE. Otevřeno bude od půl osmé i po 22. hodině! 

Na party se dnes od 7 do 10 hodin můžete zastavit také do anody+. Tady to u DJského pultu rozbalí známý brněnský hudební mág Tom Holič. U mixovacího pultu se nezpívá, takže v ohrožení nebudete, roušku si ale vezměte s sebou. Tu je ale při popíjení místních drinků možné sundat. 

Koncert pod širým nebem si užijete také na Ponavě. Tady to  v osm společně rozbalí Žaneta Vítová a Pavel Zlámal. Dvojice brněnských hudebníků a improvizátorů se při svých koncertech noří do společného naladění, do jemné, neuchopitelné úrovně živé hudební komunikace, do křehkého přediva tkaného v přímém přenosu, s citlivostí i naléhavostí zkušených hráčů a tvůrců.

Ach, ano! Zítra si večerní opatrné křepčení po volbách přijďte od šesti užít do Kabinetu Múz. Na delší dobu to bude poslední párty v Kabinetu. K tanci a poslechu zahrají Mani-Ak-47, Diskotek a Krl One, kteří ovládnou celý klub svou pozitivní náladou. 

U stánku na Moravském náměstí najdete i nejvoňavější trh v Brně. Už od čtvrtka se centrem valí kávové aroma, které vás jistě nenechá dlouho v klidu. Týden Kávy svou exotickou vůní jistě přilláká každého, kdo má rád tuto černou životabudící tekutinu v lásce. Stavte se přes víkend ovonět a třeba si i odnést pytlík na doma. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl - neobyčejné Brno

Štítky kultura, Brno, káva, tom holič, Anoda, Kabinet múz, ponava, element truck, vůně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: Večírek v Kabinetu Múz, na Moraváku i v Anodě, Pavel Zlámal se Žanetou Vítovou na Ponavě a voňavý Týden kávy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.