Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

TIPY NA VÍKEND: PSH, Tom Holič, Scalní letňák naslepo, Tomáš Klus, Raggae v Kebinetu Múz a Líšeňský pivní festival

Poslední prázdninový víkend je tady! Jako rozlučku s prázdninami to Brno opět pořádně roztočí. Ať už jste vyznavačem disca, reggae, hiphopu, filmové kultury nebo pivní gurmán, dozajista si z pestré nabídky brněnského programu vyberete. Dnes se v Morgalu roztočí za DJským pultem Tom Holič a v Kabinetu Múz se rozjede těžká pohoda v jamajském stylu a v Metro Open Air vystoupí Tomáš Klus. Zítra nás čeká hra na slepou bábu v kině a Líšeňský pivní festival a zítra to na plné pecky rozjedou legendy českého hiphopu PSH.

Pátkem začíná víkend a vy se můžete hned vrhnout do víru tance, hudby a zábavy. Už v pět hodin dnes začal v Morgalu ten správný večírek na rozvlnění vašich boků a pokračovat bude až do noci. U pultu se postupně vystřídá Tom Holič a Don Juan Disco & NNY a.k.a. Bunny J. 

Prázdninově rozlučková party na vás dnes čeká i v Kabinetu Múz. Tady si na své přijdou všichni milovníci Reggae a pohodové hudby. Očekávat můžete ověřený a nestárnoucí mix reggae, rocksteady, ska, soulu a punku. Vše servírováno striktně z vinylu.

Pro zastánce folku a rocku je připravená zábava naproti klubu Metro. Společný koncert dvou českých hudebníků Tomáš Kluse a Jiří Kučerovského pod širým nebem se rozezní dnes od osmi hodin. 

Máte v sobotu chuť na film, ale nevíte na jaký? Vydejte se v sobotu naslepo do Scaly! Čeho se na plátně dočkáte, ví pouze pan promítač. Pokud budete s filmem spokojení, zaplatíte přesně takovou částku, jakou sami uznáte za vhodné. Velké filmové tajemství začíná v devět.

Pokud vám spíš tečou sliny při představě vychlazeného zlatavého moku, jistě vám žízeň zažene Líšeňský pivní festival. Sobotní den i večer ovládne 12 malých létajících pivovarů s ochutnávkami 50 netradičních piv, Ochutnvat se můžete vydat hned po obědě, celá veselice začíná už ve 13 hodin a výběr nebude pouze z pivních speciálů, ale také z dobrého jídla a hudby. 

Nedělní večer jistě nadchne všechny hiphopové srdcaře. Na Malinovského náměstí v rámci festivalu UPROSTŘED a poté i na afterparty do klubu Watt totiž zavítá legendární crew PSH se svými peckami. Od šesti hodin až do hluboké noci ožije v každém ze zůčastněných mladá duše, která si jistě užije předposlední prázdninový večer do plna. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl - neobyčejné Brno

Štítky kultura, Brno, festival, Tomáš Klus, Kabinet múz, hudba, kino, styl, Scala

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA VÍKEND: PSH, Tom Holič, Scalní letňák naslepo, Tomáš Klus, Raggae v Kebinetu Múz a Líšeňský pivní festival  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.