Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Po víc než roce skončí rekonstrukce Lužánecké. Ulici otevře hudební festival

Po více než roce se 7. září otevře Lužánecká ulice v Brně. Konec rekonstrukce se rozhodly oslavit gastronomické podniky z okolí uspořádáním akce Lužánecká open. Pouliční slavnost nabídne v neděli 6. září hudební koncerty, skejtové závody, show na in-line bruslích či na workoutovém hřišti. Vstupné je zdarma.

Dělníci opravovali v Lužánecké od června minulého roku veškeré inženýrské sítě. Došlo tak k výměně kanalizace i vodovodu, poté položili nový povrch vozovky. 

Do organizace pouliční slavnosti na oslavu znovuoživení ulice se pustily místní gastronomické podniky .„Mám radost, že kolem lužáneckého parku vykvetlo výjimečně férové konkurenční prostředí s širokou paletou originálních gastronomických podniků a že dokážeme tak pěkně spolupracovat," uvedl hlavní organizátor slavnosti Vít Kalvoda.

Kromě ukázek gastronomického umění na Lužánecké vyrostou čtyři stage s různými DJ's, vystoupí pražské rapové uskupení PSH či funky uskupení Sajmon and Garfunkers. V plánu jsou i závody ve skateboardingu, show na inline bruslích či na workoutovém hřišti. Detailní program je přístupný webových stránách akce.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Lužánecká open

Štítky lužánecká ulice, rekonstrukce, festival, lužánecká open, psh, slavnost, hudební festival, Brno, koncert, inline brusle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po víc než roce skončí rekonstrukce Lužánecké. Ulici otevře hudební festival  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.