Počasí dnes10 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Skákající králíčci, 7krat3 a Don Juan, letní kino, jazz v Music Labu a pivní festival

Další pracovní víkend před námi, to ale nikomu náladu nezkazí, když si uvědomí, že i po práci se může vydat za zábavou. V Brně je hlavně pořád co dělat, jak dokazuje nespočet událostí, které naše město nabízí. Ať už máte chuť na film, koncert či pivo, určitě nebudete vyhladovělí.

Začněte pracovní týden pěkně pozitivně naladění. Pokud máte rádi jazz, bude pro vás posezení před Music Labem to pravé. Živě tady od sedmi hodin vystoupí talentovaní muzikanti a zahrají vám k popíjení drinku. V případě špatného počasí se program přesune dovnitř do sálu. 

Na koncert v úterý láká i kavárna Trojka. Na nádvoří si můžete od osmi zaskákat do rytmu s kapelou Skákající králíčci. Kluci zahrají svoje písničky plné antidepresivních textů a chytlavých riffů. Ideálně strávený večer horkého letního dne.

Ve středu odstartuje v deset dopoledne festival pro všechny nadšence našeho národního nápoje. Zlatavý mok poteče proudem na náměstí Svobody. Na Pivní festival by se rozhodně měl vydat každý, komu nestačí běžné komerční značky piv. Komu by snad nestačila k degustování středa, může se na Svoboďák zastavit až do 8. srpna

Pokud se už delší dobu těšíte na pořádné fitko u živé hudby, připravte si pohodlnou obuv a už zdaleka vyhlížejte čtvrteční večer. Na Římské náměstí totiž dorazí Don Juan a projekt 7krat3, jehož singl Promiň byl nominován na cenu Anděl. Hudebním stylem má rozený excentrik, funkmaster, milovník i glosátor nejblíže k R’n’b a ve svých česky psaných textech se nebojí vyjádřit jakoukoli emoci. Původně zpěvák anglicky zpívaného reggae češtinu bere jako výzvu. Start je už v 18:30. 

Pokud byste raději po pracovním týdnu trochu zklidnili, vezměte popcorn a deku a zamiřte na Vlněnu. Letní kino tady na plátně nabídne 6. srpna od 21:30 komedii Co jsme komu (zase) udělali. Nebude chybět smích ani dojetí a rozhodně odejdete dobře naladění na nadcházející pátek a volný víkend. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl - neobyčejné Brno

Štítky kultura, Brno, koncert, králíčci, letní kino, Don Juan, 7krat3, pivo, festival, jazz, Labe, Ceny Anděl

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Skákající králíčci, 7krat3 a Don Juan, letní kino, jazz v Music Labu a pivní festival  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.