Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

TIPY NA TÝDEN: Po strništi bos na letním kině, Mucha, Urband, festival s Brazilskými rytmy, maňáskové divadlo pro děti a Květy

Víkend skončil téměř mrknutím oka to ale neznamená, že náš čeká nudný týden. V Brně je o kulturu vždy postaráno a stejně tak se můžeme těšit na barvitý program i příštích 5 pracovních dnů. Dočkáme se kina i koncertů a ochuzeny nebudou ani děti. Pro ty se pod širým nebem u Cafe práh zastaví maňáskové divadlo s pohádkou.

Hned v pondlěí si pracovní týden můžete zajít okořenit filmovým zážitkem. Ze dvora Městského divadla se zase stane letní kino. Jde již o desátý ročník letní filmové projekce, která je v Brně jedinečná. Můžete se od 21:30 těšit na kino-restauraci pod širým nebem s příjemnou obsluhou během celého promítání, na plátně se objeví příjemný a dnes už i legendární český film Po strništi bos. 

Porce hudby se dočáme už v úterý. Na Rosničce to rozjede brněnská punková hvězda Mucha. Restaurace přivítá zpěvačku s kapelou už od sedmi hodin, kdy k poslechu i pohybu zahraje průřez svou osmiletou tvorbou. 

Za koncertem se vydejte i ve středu a to tentokrát do samého srdce Brna, do Trojky. Na Dominiánské náměstí zavítá kapela Urband, která vás potěší svou příjemnou tvorbou. Od osmi hodin se libé tóny potáhnou kavárenskou atmosférou. 

Chybí vám exoticá dovolená? Závan jižního větru, karnevalové atmosféry a křepčení v maskách přinese party festivalu Brasil Fest Brno. Brazilské rytmy a živé koncerty, ochutnávka místních specialit, letní kino a zajímavé workshopy. To vše nás čeká od 30.7 do . 2. 8. 2020 v centru Brna, na nádvoří Staré radnice a v parku Lužánky! 

Pokud chcete na chvíli vyvětrat i své děti, ideální příležitost budete mít ve čtvrtek. U Café Práh představí Divadlo Navlnce svou divadelní hru Kde spí motýli pro děti pod širým nebem. V pět hodin tady odstartuje zábavné a veselé představení. Pohádka je volně inspirovaná knihou brněnského malíře Pavla Čecha O zahradě. Maňásková pohádka s písničkami zapojuje děti do děje od první do poslední minuty.

Na své si přijdou také fanoušci kapely Květy. Na Dělnickém domě rozparádí koncert už tento pátek v sedm hodin. Těšit se můžete klasicky na silné texty, aranžérská barevnost i přítomnost humoru. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Pavel Gabzdyl - neobyčejné Brno

Štítky kultura, Brno, kino, koncert, divadlo, letní kino, Po strništi bos, festival, hudební skupina, Pavel Čech, pohádka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

TIPY NA TÝDEN: Po strništi bos na letním kině, Mucha, Urband, festival s Brazilskými rytmy, maňáskové divadlo pro děti a Květy  |  Kultura  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.